Κυριακή 21 Απριλίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ - ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΑ Η ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 1Χ

Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή ημέρα, όπου πλήρωσε η βασική 2αδα με τον άσσο της Θέλτα και της Γιουβέντους ενώ στο live είχαμε 2 στα 3, οπότε και εκεί ήταν θετικό το πρόσημο. Κυριακή του Πάσχα σήμερα για τους καθολικούς και γι αυτό το κουπόνι είναι σχετικά φτωχό και οι επιλογές μας περιορισμένες.


Για σήμερα λοιπόν θα κρατήσω μόνο ένα σημείο κόντρα στη λογική και στο ρεύμα, το 1Χ του Πανιωνίου. Σας είχα προιδεάσει από χτες για να προλαβαίνετε το 2,50 της διπλής ευκαιρίας και πλέον παίζει στο 2,20.



Σουπερλιγκ: Πανιώνιος ΠΑΣ Γιαννένα 1Χ 2,20 (19:00)
Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Καταρχήν ο Πανιώνιος είναι αδιάφορος. Ο ΠΑΣ είναι στους 27 βαθμούς και πέφτει. Ο ΟΦΗ είναι 13ος πάει στα μπαράζ με 28 βαθμούς και από πάνω είναι Αστέρας με 29, Ξάνθη με 29 και Λάρισα 31 βαθμούς. Η Ξάνθη υποδέχεται τον Απόλλων, συνεπώς είναι ήδη στους 32 και πρακτικά έχει σωθεί. ΟΦΗ Αστέρας, ο θάνατος σου η ζωή μου και ο ΠΑΣ που παίζει με τον Πανιώνιο. Προσέχτε όμως κάτι. Ο ΠΑΣ την επόμενη βδομάδα παίζει με τον ΠΑΟΚ, που εκ των πραγμάτων δεν θα έχει εύκολο έργο καθ ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να πάρει αήττητος το πρωτάθλημα. Συνεπώς ακόμα και σήμερα να κερδίσει ο ΠΑΣ δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στην κατηγορία. Όλος ο κόσμος φυσικά έχει πέσει στο διπλό για αυτό και η απόδοση απ το 2,00 έπεσε στο 1,55 για να ανέβει σήμερα στο 1,75. Ο ΠΑΣ αν δεν κερδίσει έπεσε. Τόσο απλά! Απ την άλλη γιατί ο Πανιώνιος να ανοίξει τα ποδιά; Αν ο Πανιώνιος ανοίξει τα πόδια και ο ΠΑΣ εν τέλει δεν μείνει στην κατηγορία του χρόνου, δεν ξέρει κανείς πως τα φέρνει στη ζωή και ο Πανιώνιος θα έχει ως αντιπάλους, τον ΟΦΗ, τον Αστέρα, τη Λάρισα, τη Ξάνθη και δημιουργεί αντιπάλους απ το πουθενά. Και επειδή ήδη στην πιάτσα συζητιέται το παιχνίδι θα είναι μεγάλο ξεμπρόστιασμα για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αν το δώσει. Δεδομένων των συνθηκών, όπως έγραψα και χτες στοιχηματικά η αξία, βρίσκεται στο 1Χ.

Καλή τύχη & τα λέμε σε facebook και twitter.