Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΑΠ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Μετά τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς όπου ήδη στα περισσότερα πρωταθλήματα έχει αρχίσει και μπαίνει στη συζήτηση μας έντονα η λέξη κίνητρο. Παρ όλα αυτά σήμερα επέλεξα να κρατήσω όπως βλέπετε παρακάτω δύο σημεία που δεν σχετίζονται με το κίνητρο και άφησα όλα τα μικρά ή μεγάλα φαβορί εκτός παιχνιδιού μου.

Πριν περάσουμε στις προτάσεις να υπενθυμίσω στους φίλους που με ρωτούν το λόγο που εξαφανίστηκα απ το Facebook, δεν εξαφανίστηκα αλλά με εξαφάνισε η Χούντα του Ζούκενμπεργκ όπου κατέβασα αναίτια τη σελίδα μας στο Facebook, λογοκρισία που θυμίζει άλλες εποχές. Από πότε είναι παράνομο να έχεις στοιχηματική ιστοσελίδα; δεν ξέρω. 

Τέλος πάντων, εμείς τα λέμε κανονικά μέσω του Twitter και εκεί σας περιμένω όλους. Για Live betting, όπως τόσα χρόνια και φυσικά για να συζητάμε τα παιχνίδια.

Πάμε όμως στα σημερινά, γιατί ήδη είμαστε εκτός χρόνου.

Β Σουηδίας: Έγκριτε Νόρμπι 1 1,62 (17:00)
Η Εγκριτε πέρσι έφτασε οριακά στην άνοδο τερματίζοντας στην 4η θέση στο -2 απ την 3η θεση που οδηγούσε στα μπαράζ ανόδου. Καλή ομάδα, ποιοτικό ρόστερ, για τα δεδομένα της κατηγορίας, έχει ενισχυθεί με παίχτες που έχουν παραστάσεις και απ τη μεγάλη κατηγορία και φέτος ξεκινά ως ένα απ τα φαβορί για την άνοδο. Στήριγμα σε αυτό το στόχο θα έχει και πάλι την έδρα της. Απ την άλλη η Νόρμπι που πέρσι σώθηκε και πέτυχε το στόχο της και φέτος τον ίδιο στόχο έχει, δίχως κάτι αξιόλογο στις μεταγραφές. Πρεμιέρα σήμερα και όσο και αν οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες θεωρώ ότι ο άσσος θα περάσει.

Α Ιταλίας: Σαμπντόρια Μίλαν G/G 1.80 (21:30)
Μεγάλο ντέρμπι στη Γενόβα, αμφότερες οι ομάδες έχουν στόχο την Ευρώπη. Η Μίλαν το Τσάμπιονς Λιγκ και η Σαμπντόρια το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι και μια άτυπη κόντρα των δυο πιο φορμαρισμένων φορ που σκοράρουν κατά ρυπάς και αναφέρομαι φυσικά στον αειθαλή Φάμπιο Κουαλιαρέλα και στον Τσέχο σταρ της Μίλαν, Πιοντεκ. Σε συνδυασμό με το γεγονός οτι  αμφότερες οι ομάδες έχουν και θεματάκια στην άμυνα, νομίζω ότι και οι δύο μπορούν να βρουν δίχτυα απόψε και να μας πληρώσουν στο αμφίσκορο στο πολύ καλό 1,80.

Καλή τύχη.