Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ


Τρομερή μέρα η χθεσινή, στήθηκε ένα πανηγύρι και λίγο έλειψε να βγει το μεροκάματο του μήνα, όπου αν η Πόρτο έκανε το 2-2 θα είχαμε το 3 στα 3 στα Χ που προτάθηκαν στη χθεσινή στήλη. Εξαιρετικά πήγαμε και στο live όπου είχαμε 3 στα 4! Πάντα τέτοια να έχουμε.

Μην ξεχνάτε να κάνετε LIKE και Follow στη σελίδα του Betsecret, για να ενημερώνεστε για τις προτάσεις στο live.


Πάμε στα σημερινά,

Superleague: Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ 1Χ  2,00 (19:00)
Είναι προφανές ότι ο Παναθηναϊκός, έχει ξεφουσκώσει και πονάνε τα μάτια όλων με το ποδόσφαιρο που παίζει. Θα λέγαμε ότι εμφανίζει την εικόνα που αναμέναμε στην αρχή της χρονιάς καμία σχέση όμως με αυτό που είδαμε και με εξέπληξε ευχάριστα. Όπως έχω γράψει και στο παρελθόν, δε γίνεται να μην έχεις βρει έναν πιτσιρικά επιθετικό Έλληνα, που να μην είναι καλύτερος απ τον Μακέντα, δηλαδή γελάνε και τα τσιμέντα του ΟΑΚΑ ή έναν πιτσιρικά που να μην κάνει τόσες γκέλες όσες ο Μαυροπάνος. Και ειδικά στην περίπτωση του επιθετικού, δε γίνεται ρε παιδιά να μην βρίσκεις έναν πιτσιρικά και να παίζεις με Μακέντα, Βέργο και Καμπετσή. Ο Παναθηναϊκός πλέον είναι  με την πλάτη στον τοίχο μετά τη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ απ την άλλη προέρχεται από παιχνίδι 120 λεπτών με τον Πανιώνιο και τη μεγάλη πρόκριση, η οποία ήρθε με ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι στο τέλος της παράτασης. Υπάρχει κούραση, ο ΠΑΟΚ και με Χ ικανοποιημένος θα είναι. Θα κρατήσει και το αήττητο και μην ξεχνάμε κάτι. Ο ΠΑΟΚ πλέον δεν έχει το εύκολο γκολ. Άσχετα αν έχει μπει το πρόβλημα κάτω απ το χαλί. Και στο κάτω κάτω σε ένα ντέρμπι σαν και αυτό σε ότι κατάσταση και να είναι οι δύο ομάδες, μετράνε και άλλοι παράγοντες. Συνεπώς, νομίζω ότι τα 4αρια του άσσου ίσως αδικούν τον Παναθηναικό. Πάω στο πιο safe 1Χ σε αποδ 2,00.



Αργεντινή: Ρασίνγκ Εστουδιάντες 1,40 (00:20)
Δεν χρειάζονται πολλές αναλύσεις. Η Ρασίνγκ πάει για πρωτάθλημα, είναι στο +3 απ την Ντιφένσα και ενώ απομένουν άλλες πέντε αγωνιστικές για το φινάλε. Η Εστουδιάντες απ την άλλη είναι ίσως η πιο αδιάφορη ομάδα της κατηγορίας δίχως στόχους. έχοντας μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Η Ρασίνγκ εντός έδρας ειναι αήττητο (8-2-0), έχει την καλύτερη έδρα της κατηγορίας και απ την άλλη Εστουδιάντες εκτός έδρας μετρά όλη κι όλη μία νίκη σε 10 αγωνιστικές. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, το κίνητρο ξεκάθαρο και ο παράγοντας έδρα, δείχνει ξεκάθαρα το σημείο. Αναμενόμενα χαμηλή η απόδοση.

Πέραν αυτών, μιας και είδα ότι σας άρεσαν οι ισοπαλίες, για σήμερα θα κρατήσω μία και μόνο:

Α Ιταλίας: ΣΠΑΛ Σαμπντόρια Χ 3,10 (16:00)

Αυτά προς το παρόν και τα λέμε σε Facebook και Twitter.