Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΟΥ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΣΟ...

Πράγματα και θάματα είδαν τα μάτια μας στο Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα. Εντυπωσιακά παιχνίδια και μεγαλειώδεις ανατροπές. Φυσικά αναφέρομαι στα διπλά του Άγιαξ στο Μπερναμπέου και της Γιουνάιτεντ μέσα στο Παρίσι, που ήταν βγαλμένη απ το μακρινό 1999. Κατά τα λοιπά στο Γιουρόπα Λιγκ δεν είχαμε κάτι αξιοσημείωτο.

Σήμερα ξεχωρίζει το ντέρμπι της Αθήνας στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Αμφότερες οι ομάδες σε κακή κατάσταση. Για λόγους που έχουμε αναλύσει πολλάκις στο παρελθόν. Στοιχηματικά ο άσσος του 1,75 είναι για πέταμα, δεν έχει αξία. Το διπλό στο 7,50 σε τρώει το χέρι σου αλλά με την εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός, θα είσαι τρελός για να το παίξεις. Η ζωή θέλει τρέλα βέβαια. 

Επί προσωπικού, θα κρατήσω τρία Fun bet για το αποψινό ντέρμπι:

Anytime Scorer Μακέντα: 6,00 - Bet365
Anytime Scorer Γιόχανσον: 12,00 - Bet365
Anytime Scorer Ινσούα: 23,00 - Bet365

Απ το υπόλοιπο κουπόνι, απέφευγα τις ομάδες που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα. Και κράτησα τη δυάδα των άσσων για Λέστερ και Μονακό. 

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ Φούλαμ 1 1,50 (17:00)
Οι Αλεπούδες προέρχονται μεν από ήττα κόντρα στη Γουότφορντ στο πρώτο παιχνίδι του Ρότζερς στον πάγκο αλλά έκανε καλή εμφάνιση. Και σήμερα έχει το εντός έδρας ντεμπούτο του και υποδέχεται τη Φούλαμ. Μία Φούλαμ που πρακτικά έχει πέσει κατηγορία είναι στο -10 απ τη σωτηρία. Έχει δεχθεί 65 γκολ σε 29 αγωνιστικές. Προέρχεται από σερί ηττών και εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια (0-2-13). Δεν βλέπω κάποια έκπληξη, ο άσσος του 1,50 είναι στήριγμα για σήμερα.

Α Γαλλίας: Μονακό Μπορντό 1 1,75 (21:00)
Η Μονακό μετά την επιστροφή του Ζαρντίμ έχει συμπληρώσει τρία σερί παιχνίδια χωρίς ήττα. Προέρχεται απ την ισοπαλία με την Ανζε με 2-2, παρ ότι βρέθηκε να χάνει 2-0 κατάφερε και ισοφάρισε. Γενικά έχει φτιάξει η εικόνα της. Ξέμπλεξε απ τη ζώνη του υποβιβασμού είναι στο +6 πλέον και χρειάζεται την αποψινή νίκη ώστε να πάρει πλέον βαθιά ανάσα. Κακά τα ψέματα η Μονακό με τις μεταγραφές του χειμώνα δε γίνεται να μιλά για τη σωτηρία, έχει ρόστερ για να χτυπά θέση στην Ευρώπη αλλά τα όσα καταστροφικά έγιναν στο πρώτο μισό της σεζόν δεν είναι εύκολο να μαζευτούν στο άλλο μισό. Η Μπορντό απ την άλλη είναι σε κακή κατάσταση, πονάνε τα μάτια των οπαδών της απ το θέαμα. Λείπει και ο Κορνίλιους, ο βασικός της φορ. Εκτός έδας οι Γυρονδίνοι μετρούν (2-3-8) και θεωρώ ότι η Μονακό σήμερα θα κάνει ένα ακόμα βήμα εξασφάλισης της παραμονής.

καλή τύχη.