Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΑ

Σε όποια χώρα και να κοιτάξεις ένα ντέρμπι θα το δεις. Χαμός από ντέρμπι λοιπόν το ΣΚ. Φυσικά το μεγάλο el clasico στη Μαδρίτη ξεχωρίζει απόψε αλλά και φυσικά το ντέρμπι στην αιώνια πόλη. Ξέρετε η Ρώμη στις φλόγες κτλ οι γνωστοί τίτλοι στις εφημερίδες. Αμφότερα τα παιχνίδια προφανώς δεν είναι για να παίξεις στοίχημα αλλά για να τα δεις. Βέβαια φαίνεται δύσκολο η Μπαρτσελόνα μέσα σε λίγες μέρες να πάρει δεύτερο διπλό μέσα στο Μπερναμπέου δεδομένου ότι τουλάχιστον στο α ημίχρονο ήταν καλύτερη, ίσως σήμερα πάρει τη ρεβάνς αλλά στοιχηματικά θα απέχω. Στο ντέρμπι της Ρώμης διαιτητής είναι ο Ρόκι, οπότε ξέρετε... κάρτες....

Πάμε στα δικά μας, 

Basket League: Κολοσσός Ρόδου Ήφαιστος 1 1,62 (15:15)
Παιχνίδι must win για τους Ροδίτες αν θέλουν να έχουν βάσιμες ελπίδες για παραμονή. Ο Κολοσσος είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, προέρχεται απ την ήττα απ τον Παναθηναϊκό στο εξ αναβολής παιχνίδι όπου έπαιξε για τα δεδομένα του παιχνιδιού πολύ καλά στο πρώτο παιχνίδι με τον Κουφό στον πάγκο. Έδειξε καλά στοιχεία αλλά σήμερα το παιχνίδι είναι κρίσιμης σημασίας κόντρα στον Ήφαιστο όπου παλεύει για την 8αδα αλλά εκτός έδρας είναι αδύναμος (2-6). Θα πάρω τον άσσο που έστω και δύσκολα νομίζω ότι θα περάσει.

Λιγκ 1: Πόρτσμουθ Μπράντφορντ 1 1,65 (17:00)
Κάπου εδώ έφτασε η ώρα για την Πόρτσμουθ να επιστρέψει στις νίκες. Μετρά 5 σερί ισοπαλίες και μία ήττα σε έξι παιχνίδια. Και στατιστικά να το πάρει κανείς αυτό το σερί με τις ισοπαλίες θα σπάσει. Απόρροια του ντεφορμαρίσματος της Πόρτσμουθ είναι να έχει βρεθεί στο -5 απ τη δεύτερη θέση. Εντός έδρας είναι δυνατή με (8-6-3) και υποδέχεται την προτελευταία Μπράντφορντ που εκτός έδρας μετρά (3-4-10), έχει μία απ τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας με 55 γκολ παθητικό σε 34 παιχνίδια. Αποτελεί λοιπόν μία καλή ευκαιρία για την Πόρτσμουθ να επιστρέψει στις νίκες.

Πέραν αυτών, έχω κρατήσει και μία τριάδα με πιθανές ισοπαλίες:

Σούπεριλιγκ: Πας Γιάννενα Ξάνθη Χ 2,80 (19:30)

Α Γαλλίας: Ανζε Μονακό Χ 3,20 (21:00)

Α Πορτογαλίας: Πόρτο Μπενφίκα Χ 3,20 (21:30)

Καλή τύχη και τα λέμε σε Facebook και Twitter για live betting