Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΟΣ... TRIXIE ΜΕ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ


11 χρόνια στο Betsecret, δυστυχώς για κάποιους, δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω απ το δάχτυλό μου και όταν χάνουμε βγαίνω και το λέω όπως αντίστοιχα όταν κερδίζουμε. Απ ότι βλέπω η ειλικρίνεια δεν αρέσει σε κάποιους. 

Γράφω χτες ότι έχουμε 0 στα 12 στο live και γράφει ο άλλος, κλείσε τη σελίδα. Μάλλον του αρέσουν τα site, που πουλάνε στημένα κτλ. Δεν μπήκα καν στη διαδιακασία να απαντήσω. Δεν τραβάω κανένα ζόρι να έχω τέτοια άτομα στην παρέα του Betsecret. Δεν έχω κάποια γυάλα ούτε πληροφορίες να σας "πουλήσω", τα σημεία προκύπτουν από κάποιες αναλύσεις, άλλωτε περνάνε άλλοτε όχι. Αν πέρναγαν πάντα, τότε θα ήμασταν στον Αγ. Μαυρίκιο και θα έκανα διακοπές.

Είναι κάποια πράγματα, που στο πέρασμα του χρόνου, χρειάζεται να τα λέμε για τους νεότερους....

Πάμε στα σημερινά, όπου όπως έγραφα από την Πέμπτη το κουπόνι ειδικά σήμερα είναι αρκετά δύσκολο. Το διάβαζα απ εδώ, το ξανά κοίταγα από εκεί αλλά δεν κατέληξα σε σημεία που να έχουν αξία. Ως βασικό σημείο κράτησα τον άσσο της Ερντρόνιανς στη Β Σκωτίας κόντρα στην Καούντεμπιθ λόγω διαφοράς δυναμικότητας και της δυνατής έδρας που έχει η Ερντρόνιανς στη μάχη που δίνει για την άνοδο στη Λιγκ 1,

Από εκεί και πέρα, έκανα κάτι διαφορετικό σήμερα, επιλέγοντας τρεις ισοπαλίες. Σε ένα σύστημα 2/3. Έχω κρατήσει λοιπόν τα Χ σε Ξάνθη και Τρίπολή, καιρού επιτρέποντος αν γίνουν τα παιχνίδια και στο ντέρμπι των Βάσκων. 

Στο Ξάνθη Λεβαδειακός, η Ξάνθη είναι η ομάδα με τα περισσότερα Χ στην κατηγορία. το γήπεδο δεν θα είναι σε καλή κατάσταση, πρακτικά δε νομίζω ότι κυνηγάει κάτι μάλλον έχει το μυαλό της στο να ξεμπερδέψει μία ώρα νωρίτερα όντας στο +7 απ τη ΄ζωνη του υποβιβασμού. Ο Λεβαδειακός απ την άλλη εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια, θα παίξει φουλ άμυνα και όπου βγει. Είναι στο -4 απ τη σωτηρία, Κομπότης είναι αυτός, μπορεί να πάρει το βαθμό.

Στο Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος, οι Αρκάδες παλεύουν για την παραμονή ενώ ο Ατρόμητος είναι με το ένα πόδι στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Εκτός έδρας ο Ατρόμητος δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικός. Και ίσως το Χ να μη χαλάσει κανέναν. Σίγουρα όχι τον Ατρόμητο αλλά και ο Αστέρας βάζει έναν ακόμα βαθμό στο σακούλι.

Κλείνω με το ντέρμπι των Βάσκων, όπως προανέφερα, όπου αμφότερες βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας με 30 και 31 βαθμούς αντίστοιχα. Έχουν μία άνεση 7-8 βαθμών απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Ωραιότατο, βολικό Χ και φεύγουν αγκαλιασμένοι. Τόσο καλό για να είναι αληθινό; Το βράδυ θα ξέρουμε....

Συνοπτικά λοιπόν έχουμε:

16:00 Ξάνθη Λεβαδειακός Χ 3,00

17:15 Αστέρας Τρ. Ατρόμητος Χ 3,00

21:45 Μπιλμπάο Ειμπάρ Χ 3,00

Καλή τύχη.