Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η ΜΑΔΡΙΤΗ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ & ΤΟ MUST WIN

Μετά από ένα αδιάφορο μεσοβδόμαδο κουπόνι επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς όπου ελπίζω να έχουμε ένα καλό σ/κ στοιχηματικά, όπως το προηγούμενο, όπου ευρισκόμενος στο Λονδίνο, είχαμε το απόλυτο τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Είδα ότι σας άρεσαν και τα βιντεάκια που ανέβασα απ το Λονδίνο, έτσι για να δίνουμε και το κάτι διαφορετικό μέσα απ το Betsecret.

Ας μην φλυαρώ περαιτέρω και πάμε στα σημερινά,

Α Ισπανίας: Ατλ. Μαδρίτης Ρεάλ Μαδρίτης 1Χ 1,45 (17:15)
Η Ρεάλ προέρχεται απ το 1-1 στο Καμπ Νου κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι για το Copa del Rey, εκεί όπου ήταν καλύτερη, στο α ημίχρονο θα μπορούσε κάλλιστα το 0-1 να ήταν 0-2 ή ακόμα και 0-3. Τεράστια τα κενά στην άμυνα της Μπαρτσελόνα αλλά η Ρεάλ πλήρωσε την απειρία του Βινίσιους. Οκ καλός παίχτης αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι πέρσι έπαιζες με τον Κριστιάνο και φέτος με τον Βινίσιους, το λες και λίγο ντροπή. Τέλος πάντων, φαίντεται ότι ο Σολάρι έχει μαζέψει αυτό το σκορποχώρι της Βασίλισσας αλλά θεωρώ ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση το φόβητρο. Πόσο μάλλον απέναντι σε μία Ατλέτικο που ναι μεν δεν θέλγει με το ποδόσφαιρο που παίζει, κάνει πολύ μέτρια χρονιά από πλευράς θεάματος και ποδοσφαίρου, είναι στο -6 απ τη Μπαρτσελόνα και δεν θέλει να χάσει την επαφή με τους Μπλαουγκράνα. Ο Σιμεόνε ζει για αυτά τα παιχνίδια, ξέρει να ντοπάρει τους παίχτες του, θεωρώ δεδομένο ότι θα μπουν με το μαχαίρι στα δόντια. Συνεπώς, βλέπω το παιχνίδι να ξεκινάει απ το Χ και αν φύγει απ εκεί να πηγαίνει στα αριστερά.

Α Ισπανίας: Χιρόνα Ουέσκα 1 2,05 (21:45)
Μου γράφει ένας φίλος το πρωί στο facebook, ωραίο σημείο αλλά η Χιρόνα δεν έχει νίκη στα τελευταία 6 παιχνίδια. Δεν έχει άδικο. Η Χιρόνα είναι πλέον οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού αγνοεί τη νίκη εδώ και δύο μήνες και έχει 12 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη για πρωτάθλημα και κύπελλο. Το σημερινό όμως είναι must win. Διότι αν θες να σωθείς, τότε την τελευταία Ουέσκα, πρέπει να την κερδίσεις. Η Χιρόνα δεν έχει κακό ρόστερ. Είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα τον τελευταίο μήνα. Είχε απαιτητικά παιχνίδια στο Κύπελλο με Ατλέτικο (που την πέρασε) και Ρεάλ Μαδρίτης. Στο πρωτάθλημα οι τρεις σερί ήττες ήταν με Ειμπάρ εκτός, που όλοι γνωρίζουμε ότι είναι έδρα που δυσκολεύει ακόμα και τους μεγάλους, Μπαρτσελόνα με καλή εμφάνιση και  Μπέτις που είναι στην 6η θέση. Σήμερα το παιχνίδι είναι κρίσιμο, βρίσκει μία Ουέσκα που εκτός έδρας έχει μία νίκη σε 11 ματς και θα έχει δύο σημαντικές απουσίες αφού θα λείψουν ο Κούτσο Ερνάντες και ο Ερέρα. Ο άσσος στο δυαράκι μου κάνει και θα αποτελέσει τη βασική μου επιλογή για σήμερα.

Καλή τύχη.