Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

"Εκτιμήσεις Σαββάτου by Διονύσης"

Καλημέρα σε όλους, επιστροφή λοιπόν μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα στις εκτιμήσεις, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και μιας στοιχηματικής έρευνας που έκανα. 
Κατέληξα λοιπόν πως ένας καλός τρόπος, ο καλύτερος για μένα, για να έχουμε ένα extra κέρδος από το στοίχημα είναι η επιλογή 4-5 παιχνιδιών over 1,5 γκολ, από πρωταθλήματα με ομάδες που σκοράρουν έυκολα. Αυτός ο τρόπος μας αποδίδει κέρδος με πολύ χαμηλό ρίσκο και απόδοση φυσικά, ΑΛΛΑ προδιαθέτει υπομονή. 
Τέτοια παιχνίδια όπως είναι λογικό δεν μπορούσα να τα προτείνω γιατί οι αποδόσεις τους είναι πολύ μικρές, γιαυτό επέλεξα να μην γράφω κάτι όλες αυτές τις μέρες και να επικεντρωθώ εκεί και με υπομονή και σταθερό ποντάρισμα να βγάζω κάτι extra. Τέλος με την μεγάλη εισαγωγή και πάμε στις σημερινές εκτιμήσεις μου που αφορούν κλασικά παιχνίδια με γκολ.
Ψάχνοντας λοιπόν ομάδες που σκοράρουν αλλά και δέχονται έυκολα γκολ, κατέληξα στις αναμετρήσεις Νάπολι - Σαμπντόρια και Φίτεσε - Χέρενφεν. Καλή επιτυχία σε όλους και θα τα λέμε σύντομα πλέον.

19:00 ΝΑΠΟΛΙ - ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ : G/G KAI OVER (2,15) x50

19:30 ΦΙΤΕΣΕ - ΧΕΡΕΝΦΕΝ : G/G KAI OVER (1,8) x50

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ : 1000
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 1040
ΝΕΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ : 940