Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΒΟΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ

Εξαιρετική μέρα η χθεσινή, όπου είχαμε το απόλυτο στο live με 3 στα 3, με καλές αποδόσεις μεταξύ αυτών και την ανατροπή της Κολονίας. Ήδη μαζέψαμε τις χαμένες μονάδες απ το αρνητικό σερί που είχαμε και το έγραφα χτες. Στο site πέ:ρασε το δυνατό μας σημείο με τον άσσο της Ερντρόνιανς αλλά και το Χ στο Αστέρας Τρίπολης Ατρόμητος ενώ το Ξάνθη Λεβαδειακός διεκόπη. 

Πάμε στα σημερινά,

Α Ιταλίας: Μπολόνια Γιουβέντους 2 1,57 (16:00)
Η Γιουβέντους προέρχεται απ την ήττα μεσοβδόμαδα με 2-0 απ την Ατλέτικο, μία ήττα που σίγουρα επηρεάζει τους Μπιανκονέρι. Μην ξεχνάμε ότι η Γιουβέντους έχει υψηλές φιλοδοξίες φέτος με την μεταγραφή του Κρ. Ρονάλντο και τώρα μοιάζει σαν να έχει πέσει στο κενό η όλη προσπάθεια. Διότι, ΟΚ στο Τορίνο το γήπεδο θα κατηφορίσει αλλά η Ατλέτικο είναι εύκολο να δεχθεί τρία γκολ; Και αν βάλει κανένα στην αντεπίθεση, τι γίνεται; Εν πάση περιπτώσει, ο λόγος που πάω στο διπλό σήμερα είναι ότι η Γιουβε μοιάζει με πλήγωμένο θηρίο και όσο και αν η Μπολόνια επί ημερών Μιχαίλοβιτς έχει συμμαζευτεί θεωρώ ότι η  Γιουβέντους θα περάσει νικηφόρα απ το "Ντα Λ Άρα" για να γλυκάνει την πληγή.

Πρέμιερ Λιγκ: Άρσεναλ Σαουθάμπτον 1 1,50 (16:05)
Δεν βλέπω έκπληξη. Η Άρσεναλ προέρχεται απ τη νίκη πρόκριση επί της Μπάτε με 3-0 με το σκορ να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ενώ το προηγούμενο σαβ/κο νίκησε τη Χάντερσφιλντ με 2-1 δύσκολα. Η Άρσεναλ βρίσκεται στην 5η θέση και θέλει να εκμεταλλευτεί σήμερα τυχόν απώλειες της Μάντσεστερ Γ. που είναι στην 4η θέση και στο +1 και να την προσοπεράσει. Σήμερα λοιπόν υποδέχεται τη Σαουθάμπτον με την οποία έχει τρομερή παράδοση (17-6-0). Η Σαουθάμπτον βρίσκεται σταθερά κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ προέρχεται απ την ήττα με 2-1 απ την Κάρντιφ με το παιχνίδι να ήταν εξάποντο και την Κάρντιφ αυτή τη στιγμή να έχει κάνει προσπέραση στο +1 απ τους Αγίους. Σημαντικότατη η απουσία του αρχισκόρερ Ινγκς (18/7). Άσσος στο 1,50.

Σουπερλιγκ: Λαμία Λάρισα Χ 3,00 (19:00)
Καιρού επιτρέποντος θα γίνει το παιχνίδι αλλά το γήπεδο (αν γίνει) θα είναι σε άθλια κατάσταση και η θερμοκρασία στο -2. Αμφότερες οι ομάδες έχουν μία απόσταση απ τη ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 22 και 24 βαθμούς αντίστοιχα και βάζοντας κάτω όλα τα δεδομένα, το Χ δε χαλάει κανέναν, μια ωραιότατη βολική ισοπαλία.

Καλή τύχη.