Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΠ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΚΟΛΟΜΒΙΑ

Τελικά μάλλον έπρεπε να μείνω Λονδίνο... το λέω χαριτολογώντας διότι όπως έγραφα και χτες το προηγούμενο Σ/Κ είχαμε το απόλυτο σε αμφότερες τις ημέρες και το χθεσινό ήταν τραγωδία με 0 στα 2! Και αν το πέναλτι με το οποίο η Ρεάλ έκανε το 1-2 και έβαλε τις βάσεις για να πάρει το παιχνίδι ήταν εκτός περιοχής και το μαρκάρισμα απ τον Χιμένες αχρείαστο στο άλλο παιχνίδι στο Χιρόνα Ουέσκα, ήταν λάθος το διάβασμα από πλευράς μου. Καθαρή ήττα και πλέον η Χιρόνα μπλέκει.

Πάμε στα σημερινά,

Α Ιταλίας: Σαμπντόρια Φροζινόνε 1 1,50 (16:00)
Το τρένο της Σαμπντόρια έκανε στάση την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Νάπολι όπου και ήττήθηκε ύστερα από 13 ματς χωρίς ήττα. Τελικά το 13 ήταν μάλλον το γρουσούζικο νούμερο. Ενώ φυσικά σίγησε και ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα έχοντας φτάσει στο ρεκόρ του Μπατιστούτα. Παραμένει η Σαμπντόρια ωστόσο σε τροχιά Ευρώπης. Εντός έδρας είναι δυνατή (6-2-2) και υποδέχεται την αδύναμη Φροζινόνε που είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς, έχοντας την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με παθητικό 43 γκολ ήτοι δύο γκολ ανά παιχνίδι να δέχεται ενώ εκτός έδρας μετρά (2-5-7). Βίοι αντίθετοι λοιπόν για τις δύο ομάδες και το 1,50 του άσσου, το λες και τίμιο.

Κολομβία: Λα Εκιδάδ Ντεπ Κάλι 1 2,05 (23:00)
Η Ντεπορτίβο Κάλι έχει ξεκινήσει άσχημα το πρωτάθλημα με μόλις μία νίκη σε τρεις αγωνιστικές. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι καθόλου καλό ενώ οι οπαδοί της, μετά την ισοπαλία απ τον Ατλ. Ουίλα δεν έλειψαν οι προπηλακισμοί και τα ραβασάκια προς διοίκηση και παίχτες με τις σχετικές απειλές. Και ξερετε εκεί στην Κολομβία δεν είναι Ελληνάρες, δεν αστειεύονται να τους αφανίσουν απ τη Χώρα. Συνεπώς αντιλαμβάνεστε ποια είναι η κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Απ την άλλη η Λα Εκιδάδ είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της, αν εξαιρέσει κανείς την περίοδο από Σεπτέμβριο μέχρι τέλος Νοεμβρίου στα παιχνίδια της Λίγκα Αγκίλα όπου έκανε συνεχόμενες γκέλες. Η απόδοση του άσσου σημειώνει πτώση παντού πλέον κυμαίνεται οριακά κάτω του 2,00. Η κατάσταση που επικρατεί στην Ντεπ Κάλι, σε συνέχεια και της αποδυνάμωσή της στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο όσο και η δύναμη της έδρας με οδήγησαν στο να κρατήσω τον άσσο.

Και όσο για το Fun bet της ημέρας; 



Καλή τύχη.