Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΙΑ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΕΊΝΑΙ...

Αφήνω τους περιττούς προλόγους και προχωράμε κατ ευθείαν στα σημεία διότι λόγω διαφοράς ώρας στην Ελλάδα είναι ήδη μεσημέρι, όπως καταλάβατε είμαι εκτός Ελλάδας και εννοείται θα ανέβει και video.

Α Γαλλίας: Μονάκο Τουλούζ 1 1,72 (21:00)
Η Μονακό βρίσκεται σε οριακή κατάσταση και οι στιγμές στο πριγκιπάτο είναι λίγο σουρεαλιστικές, με τον Ζαρντίμ να επιστρέφει στον πάγκο των Μονεγάσκων (!) και ο ίδιος να ζητάει απ τον κόσμο να τον εμπιστευτεί. Έγιναν συνολικά 8 μεταγραφές, ποιοτικές όλες στη μάχη που δίνει η Μονακό για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Θεωρώ ότι μακροπρόθεσμα, ο Ζαρντίμ θα στρώσει τη Μονακό καθώς το πείραμα με τον Ανρί απέτυχε. Απ την άλλη η Τουλούζ κινείται στη μετριότητα και είναι μία καλή ευκαιρία για το restart. Το κακό είναι το παιχνίδι θα είναι public bet αλλά πιστεύω ότι θα περάσει

Α Ιταλίας: Γιουβέντους Πάρμα Goal/Goal 2.20 (21:30)
Με τον Κονσέλο και τον Ντε Σίλιο να κουτουλάνε στην άμυνα, μοιραία η Γιουβέντους ηττήθηκε 3-0 απ την Αταλάντα μεσοβδόμαδα στο κύπελλο και αποκλείστηκε. Μπονούτσι, Μπαρτσάλι και Κιελίνι θα λείψουν και σήμερα όπερ και σημαίνει ότι ο Αλέγκρι θα κάνει αλχημείες. Χωρίς αυτούς τους τρεις, την οσία τριάδα δηλαδή, τα κενά στα μετόπισθεν είναι τεράστια για τους Μπιανκονέρι. Απ την άλλη η Πάρμα,προέρχεται από ήττα σοκ απ την ΣΠΑΛ παρ ότι προηγήθηκε 2-0 κατάφερε από το 70 έως και τη λήξη να δεχθεί τρία γκολ και μοιραία να ηττηθεί. Η Πάρμα είναι απ τις ομάδες που βρίσκουν δίχτυα και όπως γράφω στον τίτλο, μία αντεπίθεση απ τον Ζερβίνιο. 

Καλή τύχη.