Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ

Καλή χρονιά λοιπόν και μέσα απ το site μας! 

Πρώτο άρθρο με εκτιμήσεις για το 2019 και αν μη τι άλλο ελπίζω να έχουμε μία καλύτερη χρονιά σε σχέση με το 2018. Μπαίνοντας το 2019, το Betsecret, κλείνει σβήνει το 11ατο κεράκι, στις 26-01-19, τότε που το μακρινό 2008 ξεκίναγα αυτή την προσπάθεια με πολύ μεράκι και πάντα με σεβασμό προς όλους εσάς. 

Το σημαντικότερο που έχουμε πετύχει όλα αυτά τα χρόνια, ειδικότερα με τους παλαιότερους αναγνώστες (επιτρέψτε μου έναν άκομψο διαχωρισμό) είναι να μας δένει μία σχέση εμπιστοσύνης, την οποία οι νεότεροι αναγνώστες θα την καταλάβουν με το πέρασμα του χρόνου, όπου πρώτα θα ματώσει η δική μου τσέπη και ύστερα η δική σας. Ποτέ δε θα δείτε στήλη στο site ενώ το πρόγραμμα θα είναι αδιάφορο, απλά και μόνο για μερικά κλικ επισκεψημότητας. Είναι κάποια θέματα αρχής.

Ας μην το πλατειάζω πολύ, θα τα πούμε όλα εκείνη την ημέρα. Θα έχουμε και σχετικό διαγωνισμό, κάτι θα κάνουμε και φυσικά η κλήρωση live (μην κάνουμε κ αυτά που κοροϊδεύουμε... Μείνετε συντονισμένοι....

Πάμε στα σημερινά:

Α Αγλλίας: Άκρινγκτον Μπρίστολ Ρόβερς Goal/Goal 1,57 (17:00)
Η νεοφώτιστη Άκρινγκτον όπως όλα δείχνουν πάει για μία σεζόν κινούμενη σε μέτρια επίπεδα εκεί γύρω στη μέση της βαθμολογίας. Δεν έχει πείσει κανένα διάστημα της σεζόν άλλο το επίπεδο σε σχέση με τη League 2 που έκανε περίπατο. Διαθέτοντας την 8η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας ενώ ταυτόχρονα φέτος η επίθεση δεν πετάει φωτιές με ενεργητικό μόλις 27 γκολ. Εντός έδρας έχει δεχθεί γκολ στα 17 απ τα τελευταία 20 παιχνίδια (αθροιστικά και με την περσινή σεζόν). Απ την άλλη η Μπρίστολ Ρόβερς που βρίσκεται οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, είναι σε καλό μομέντουμ, έχει τρεις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια, δεν είναι απ τις ομάδες που στείνουν το πούλμαν και αυτό φαίνεται απ τα στατιστικά της στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπερ και σημαίνει ότι το αμφίσκορο, αποτελεί εύλογη επιλογή.

Β Αγγλίας: Μάνσφιλντ Γέοβιλ 1 1,50 (17:00)
Προφανώς δεν ανακαλύπτει κάποιος την Αμερική με τον άσσο του 1,50 αλλά χωρίζει η μέρα με τη νύχτα τις δύο ομάδες. Αν δεν μιλήσουν και οι μουγγοί στο Νησί, η Μάνσφιλντ αναμένεται να πάρει το παιχνίδι. Η Μάνσφιλντ είναι στην 4η θέση, διαθέτει μία απ τις πιο δυνατές έδρες (7-4-1) και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Απ την άλλη η Γέοβιλ είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, στην τελευταία θέση με την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, έχει ήδη δεχθεί 56 γκολ σε 27 παιχνίδια, συμπλήρωσε 9 συνεχόμενες ήττες, δε φαίνεται φως στο τούνελ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υποταχθεί και στη Μάνσφιλντ. Αξίζει και ο άσσος με over 1,50 σε Combo bet σε απόδοση 1,85.

Α Πορτογαλίας: Σπόρτινγκ Λις. Πόρτο Χ 3,20 (17:30)
Κλείνω με το μεγάλο ντέρμπι στην Πορτογαλία εκεί όπου η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Πόρτο. Η Πόρτο είναι στην κορυφή και στο +6 απ τη 2η Μπράγκα ενώ η Σπόρτινγκ στην 4η θέση και στο -8 απ την Πόρτο. Επί της ουσίας, είναι το παιχνίδι δίχως αύριο για την Σπόρτινγκ αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και ας έχουμε ακόμα Γενάρη. Παραδοσιακά η Πόρτο περνάει δύσκολες καταστάσεις στην έδρα της Πόρτο με το τελευταίο διπλό να χρονολογείται το 2009. Η Πόρτο κατεβαίνει για δύο αποτελέσματα. Πέραν της νίκης και η ισοπαλία μια χαρά της έρχεται. Και εν τέλει δεν αποκλείω να συμβιβαστεί με την ιδέα αυτή. Άλλωστε την τελευταία 10ετία τα μισά παιχνίδια έληξαν ισόπαλα. Η Σπόρτινγκ εντός έδρας μετρά (8-0-0) αλλά σήμερα έχει το πιο δύσκολο τεστ. Γι αυτό όπως ανέφερε και στον τίτλο δεν αποκλείω να προκύψει μία ισοπαλία συμβιβασμού.

καλή τύχη.