Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ

Τελικά ο Κουαλιαρέλα ξεπέρασε το Μπατιστούτα σκοράροντας για 11 σερί παιχνίδια στη Serie A, ξεπερνώντας τον Μπατιγκολ. Όχι μόνο έσπασε το ρεκορ αλλά η Σαμπντόρια έκανε πάρτι νικώντας με 4-0 την Ουντινέζε. Εμάς μας πλήρωσε ο άσσος του 1,80 ενώ νωρίτερα είχε πληρώσει και ο ΠΑΣ. Πέρασε λοιπόν η 2αδα του site αλλά στο live δεν πήγαμε καλά όπου είχαμε 0 στα 2.

Πάμε στα σημερινά,

Καμπιονάτο: Μπολόνια Φροζινόνε 1 1,83 (16:00)
Must win το παιχνίδι για τη Μπολόνια είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, ο Ιντσάγκι παίζει το κεφάλι του στο σημερινό παιχνίδι. Εδώ που τα λέμε αν δεν κερδίσει και την προτελευταία Φροζινόνε, ας πετάξει λευκή πετσέτα και να πέσει κατηγορία. Η Φροζινόνε έχει μακράν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 42 γκολ, δεχόμενη δύο γκολ ανά παιχνίδι. Παραδόξως η απόδοση του άσσου έχει ανέβει. Με προβληματίζει αλλά οκ, δεν αλλάζω άποψη και παίρνω τον άσσο.

Σουπερλιγκ: Παναθηναϊκός Λάρισα 1 1,53 (19:00)
Ο Παναθηναϊκός προέρχεται απ τον αποκλεισμό σοκ απ τη Λαμία στα πέναλτι, σε ένα παιχνίδι όπου είχε κλασικές ευκαιρίες αλλά για ακόμη ένα ματς δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει. Και ποιος θα την αξιοποιήσει ο Βέργος; Πλάκα κάνουμε; Τόσα πιτσιρίκια με ταλέντο και οι πράσινοι βρήκαν τον Βέργο. Γενικά ο Παναθηναϊκός περνάει μία κάμψη αλλά είναι λογικό. Σκεφτείτε πως ξεκίνησε η ομάδα και που βρίσκεται. Θεωρώ ότι αργά ή γρήγορα θα επανέλθει στις επιτυχίες. Σίγουρα έχει στοιχίσει η απουσία του Κουρμπέλη αλλά νομίζω ότι ο αποκλεισμός είναι ένα καλό σοκ για τα πιτσιρίκια στου Δώνη ώστε να μάθουν να διαχειρίζονται και τις αποτυχίες. Μέσα στο άθλημα είναι και αυτές. Η Λάρισα απ την άλλη, αν εξαιρέσουμε τις γραφικότητες του Κούγια, στέκεται αξιοπρεπώς στο +5 απ τη ζώνη του υποβιβασμού εκτός έδρας όμως μετρά (1-1-5) με μόλις τρία γκολ στο ενεργητικό της. Πάμε λοιπόν στον άσσο και εδώ.

Καλή τύχη.