Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΞΕΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΠΑΤΙΣΤΟΥΤΑ

Επανερχόμαστε σε κανονικούς ρυθμούς πλέον μετά τη χειμερινή διακοπή των πρωταθλημάτων και το κουπόνι είναι γεμάτο ενώ επανέρχονται και τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής όπου επί του παρόντος δεν θα με απασχολήσουν στοιχηματικά.

Πάμε στα σημερινά:

Σουπερλιγκ: ΠΑΣ Γιάννενα Απόλλων 1 1,53 (17:15)
Must win το παιχνίδι για τον ΠΑΣ, αν θέλει να σωθεί θα πρέπει να το πάρει τόσο απλά. Ο ΠΑΣ βασίζεται στην έδρα του για να σώσει την κατηγορία καθώς εκτός έδρας μετρά 7 ήττες σε 8 παιχνίδια. Ο Αίαντας της Ηπείρου προέρχεται μεν από δύο σερί ήττες ωστόσο ήταν από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Με την ΑΕΚ έχασε με κάτω τα χέρια, με τον Ολυμπιακό ωστόσο δεν ήταν τόσο κακός. Απ την άλλη ο Απόλλων του Τεννέ στον πάγκο είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, πρακτικά ήδη έχει πέσει απλά δεν το ξέρουν. Ο Τεννες κλασικά θα στήσει το πούλμαν μπροστά απ την εστία του και όπου βγει. Θα έχει όμως και απουσίες. Πάμε με τον άσσο στο 1,53, είναι fair ως απόδοση.

A Ιταλίας: Σαμπντόρια Ουντινέζε 1 1,85 (19:00)
Λέτε να ήρθε η μέρα μετά από 14 χρόνια, που θα σπάσει το ρεκόρ του Μπατιστούτα που τη σεζόν 1994-95 είχε σκοράρει σε 10 σερί αγώνες; Ο 36χρονος λοιπόν Κουαλιαρέλα, έχει ήδη σκοράρει σε 10 σερί αγώνες, οδηγώντας τη Σαμπντόρια σε μία εξαιρετική σεζόν όπου οι Γενοβέζοι χτυπούν την πόρτα της Ευρώοπης. Εντός έδρας είναι δυνατή (6-2-2) και διαθέτει την 5η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Το όλο παιχνίδι φυσικά κινείται γύρω απ τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα αλλά οι αποδόσεις σε anytime scorer δεν αξίζει. Απ την άλλη η Ουντινέζε βρίσκεται στο +4 απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός έδρας δεν πηγαίνει καλά (1-4-4), προέρχεται από σερί με άσχημες εμφανίσεις. Γενικότερα δεν έχει την ποιότητα που είχε πάλαι ποτέ, φάνηκε και στο τελευταίο παιχνίδι με την Πάρμα. Παρά τις σημαντικές απουσίες του Καπράρι (16/5) και Ραμίρες (17/4) νομίζω ότι η Σαμπντόρια με μπορστάρη τον Κουαλιαρέλα μπορεί να πάρει το παιχνίδι.

Καλή τύχη.