Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: BOXING DAY ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Χρόνια πολλά σε όλους!

Boxing Day λοιπόν στο Νησί, εκεί όπου η ημέρα είναι συνυφασμένη με το ποδόσφαιρο και το ποδόσφαιρο με γιορτή. Φυσικά εμείς δε θα μιλήσουμε για τη γιορτή αλλά για στοίχημα. Σήμερα έχουμε εκτός απ τα παιχνίδια στην Αγγλία και πλήρη αγωνιστική στο Καμπιονάτο και απο εκεί ας κάνουμε την αρχή:

Α Ιταλίας: Φιορεντίνα Πάρμα G/G 1.95 (16:00)
Η Φιορεντίνα προέρχεται απ τη μεγάλη νίκη μέσα στο Μιλάνο κόντρα στην Μίλαν με 1-0 και οι Βιόλα πλέον βρίσκονται στην 7η θέση χτυπώντας την πόρτα της Ευρώπης. Ο Μιραλάς δείχνει αναγεννημένος και σήμερα υποδέχεται την Πάρμα, η οποία κάνει αξιοπρεπή πορεία, είναι καλύτερη απ όσο αναμέναμε, ο Ζερβίνιο κάνει τη διαφορά. Η Πάρμα όταν βρίσκει χώρους στην κόντρα είναι επικίνδυνη. Σε αυτή τη λογική ποντάρω στο αμφίσκορο. Απ τη μία η Φιορεντίνα, είναι το φαβορί, θα έχει την κυκλοφορία αλλά και έναν ενθουσιασμό με ότι αυτό συνεπάγεται απ το διπλό στο Μιλάνο, με απλά λόγια ίσως πάρουν και τα μυαλά τους αέρα και απ την άλλη η Πάρμα που θα παίξει χωρίς το βασικό στόπερ της (Αλβες) αλλά στις αντεπιθέσεις είναι φαρμάκι. Το 1,95 στο αμφίσκορο αξίζει το ρίσκο.

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ Γ. Χάντερσφιλντ 1 & Over 1.50  1.52 (17:00)
H Μάντσεστερ στη μετά Μουρίνιο εποχή σκόρπισε στους πέντε ανέμους την Κάρντιφ. Πήγε με το πόδι πατημένο στο γκάζι, έμοιαζε λες και επιτέλους απελευθερώθηκε. Σίγουρα ο Σόλσκιερ, δεν είναι θαυματουργός. Μακροπρόθεσμα, δεν αναμένω θεαματική βελτίωση απλά είναι και αυτό που σας έγραφα την προηγούμενη βδομάδα στην ανάλυση του Κάρντιφ Μάντσεστερ, ότι πολλοί είναι εκείνοι που θα θελήσουν να δείξουν ότι για όλα έφταιγε ο Μουρίνιο (κάτι που προφανώς δεν ισχύει, όταν μία ομάδα χάνει χάνουν όλοι όπως και όταν κερδίζει). Η ουσία είναι ότι το κλίμα έχει αλλάξει, εντός έδρας ντεμπούτο σήμερα στο Ολντ Τράφορντ για τον Σόλσκιερ οπότε απ τον άσσο που δεν πληρώνει τίποτα βάζω και το over 1,50 σε Combo bet για να βγει η δυάδα.

Σημειώστε και κάτι τελευταίο, στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, το γήπεδο που έχουν επιτευχθεί τα περισσότερα γκολ σε Boxing Day είναι στο Ολντ Τράφορντ.

Καλή τύχη.