Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ

Σωστό εκτιμώ ότι ήταν το διάβασμα σε αμφότερα τα παιχνίδια χτες, όπου πήγαμε σε δύο άσσους της τάξης του 3,20. Η μεν Ιπσουιτς μας δικαίωσε ενώ η Ρέους έμεινε στο 1-1 αλλά η ημέρα έκλεισε με κέρδος. Όπως έλεγα και χτες το πρόγραμμα είναι αρκετά δύσκολο, δεν προκύπτει κάποια αξιόλογη ευκαιρία. 

Α Ολλανδίας: Χέρενφεν Ουτρέχτη Goal/Goal 1.50 (13:15)
Παιχνίδι που ξεκινάει σε λίγα λεπτά. Γενικά αναμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι. Η Χέρενφεν είναι ομάδα όσα πάνε και όσα έρθουν. Μετρά 6 γκολ/γκολ σε 7 παινχίδια εντός έδρας. Έχει την 4η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και την 5η χειρότερη άμυνα ταυτόχρονα. Απ την άλλη η Ουτρέχτη μπορεί να μη σκοράρει σε τέτοιους ρυθμούς αλλά είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση προερχόμενη από μία 5αρα και δύο 3αρες. Οπότε το αμφίσκορο είναι εύλογο ως επιλογή.

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ Μάντσεστερ Γ 1 1,55 (18:00)
Είναι το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας με έντονη αντιπαλότητα που κρατά πάνω από έναν αιώνα. Με την Λίβερπουλ να είναι στην 1η θέση, έπεσε στην 2η με τη χθεσινή νίκη της Σιτι αλλά με νίκη απόψε ξανά περνάει εκείνη πρώτη. Η Λίβερπουλ που μπορεί να μη θυμίζει την ομάδα γκολ & θέαμα την περσινή αλλά εχει βάλει ουσία στο παιχνίδι της και παίρνει αποτελέσματα. Εν γένει βέβαια, φαίνεται και η δουλειά του Κλοπ, χωρίς να έχει κάνει και σπουδαίες μεταγραφές, αεροδρομίου. Πρώτη λοιπόν και η αήττητη με 13 νίκες και 3 ισοπαλίες και στο +16 απ τη Μάνστεστερ Γ. Η Λίβερπουλ έχει να κερδίσει την Μάντσεστερ στην Πρέμιερ Λιγκ ανεξαρτήτου έδρας απ τον Μάρτιο του 2014 (!!) Και λογικά ήρθε η ώρα να σπάσει η παράδοση. Η Γιουνάιτεντ έχει τα γνωστά προβλήματα, πονανέ τα μάτια μας σε κάθε της παιχνίδι, με την γκρίνια να συνεχίζεται σε μία αρρωστημένη κατάσταση που δεν φαίνεται πως θα βγει απ το τούνελ που έχει περιέλθει ενώ σήμερα θα έχει για μία ακόμη φορά απουσίες. Λογικός ο άσσος λοιπόν στο 1,55. Αν βγάλουμε τις φανέλες και πολύ είναι ως απόδοση...

Καλή τύχη.