Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΖΕΡΑΡΝΤ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ

Κάκιστο το Σαβ/κο που πέρασε όπου πραγματικά δεν πετύχαμε ούτε κεφτέ με πιρούνι. Χάσαμε καθαρά και δίκαια. Η ζωή, εν προκειμένω, το στοίχημα συνεχίζεται και σήμερα έχουμε την τελευταία αγωνιστική στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου το παιχνίδι που ξεχωρίζει και επικεντρώνει το ενδιαφέρον είναι το Λίβερπουλ Νάπολι, που επί της ουσίας είναι και το μόνο παιχνίδι που θα μας απασχολήσει και στοιχηματικά.

Η Λίβερπουλ μετά την αυτοκτονία την προηγούμενης αγωνιστικής στο Βελιγράδι πλέον έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα για να προκριθεί ψάχνει απόψε είτε νίκη με 1-0 ακριβές σκόρ είτε νίκη με διαφορά από δύο γκολ και πάνω. Φυσικά, έχουμε πάρει ως δεδομένο ότι η Παρί θα νικήσει τον Ερυθρό Αστέρα, νομίζω αμφισβήτηση επ αυτού δεν τίθεται. Η Λίβερπουλ λοιπόν ψάχνει σαν άλλοτε το δικό της Τζέραρντ τότε που κόντρα στον Ολυμπιακό με ένα γκολ στο 84 είχε κάνει το 3-1 και είχε δώσει την πρόκριση στην ομάδα του Λιμανιού. Ομοιότητες πολλές με τότε αλλά και μία διαφορά ότι απέναντι της δεν έχει μία υποδέεστερη ομάδα αλλά τη Νάπολι. Η Νάπολι έχει την ποιότητα για να κοντράρει το Λίβερπουλ και το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι. Εκτιμώ ότι ο Κλοπ γνωρίζοντας αφενός την επιθετική ποιότητα της Νάπολι αλλά και τις δικές του αμυντικές αδυναμίες δεν θα πάει το παιχνίδι στην κόψη του ξυραφιού δηλαδή να βάλει το 1-0 και να γυρίσει την ομάδα πίσω. Θα ψάξει το γκολ ώστε να είναι πιο κοντά στην πρόκριση. Άλλωστε στο Άνφιλντ η Λίβερπουλ πάντα παίζει επιθετικά. 

Στο δια ταύτα λοιπόν, ο άσσος στο 1,60 κρίνεται μικρός. Παίρνω το ρίσκο και πάω σε Combo bet με άσσο & Anytime Scorer Salah σε απόδ 2,50. Και για όσους θέλουν να ρισκάρουν λίγο περισσότερο, αν σε αυτό το combo προστεθεί και το αμφίσκορο θα πάμε σε απόδ 3,75.

Καλή τύχη.