Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ

Είμαστε λιγο πριν τα Χριστούγεννα και την χειμερινή διακοπή των πρωταθλημάτων έχοντας ένα γεμάτο κουπόνι χωρίς όμως να με ενθουσιάζει και ιδιαίτερα. Γι αυτό όπως θα δείτε και παρακάτω έχω επιλέξει δύο παιχνίδια τα οποία παίζονται μόνα αποδεκτά λόγω της απόδοσης που είναι στο 3,15-3,20. Προφανές το ρίσκο όταν κυνηγάς τέτοιες αποδόσεις αλλά ας τα δούμε πιο αναλυτικά,

Τσάμπιονσιπ: Ιπσουιυτς Γουίγκαν 1 3,15 (17:00)
Η Ίπσουιτς είναι τελευταία στην κατηγορία. Έχει μόλις 11 βαθμούς σε 21 αγωνιστικές και στο -8 απ τη σωτηρία. Ρεαλιστικά μιλώντας είναι δύσκολο να σωθεί ωστόσο καμία ομάδα δεν υποβιβάστηκε απ τις 15 του Δεκέμβρη. Πόσο μάλλον η Ιπσουιτς που με τον Λάμπερτ στον πάγκο, έχει δείξει ένα αξιόλογο αγωνιστικό πρόσωπο. Έχει παλέψει όλα της τα παιχνίδια και μάλλον από ατυχια δεν έχει πάρει  ακόμα νίκη. ΟΚ, εντός έδρας μετρά (0-6-4) αλλά δεν θα τελειώσει και το πρωτάθλημα με 0 νίκες. Οι μπουκ την παίζουν μόλις στο 1,15 (!!) για να υποβιβαστεί, τόσο σίγουρο το έχουν. Όπως προανέφερα η Ιπσουιτς δείχνει εικόνα ομάδας που παλεύει και βρίσκει απέναντι της τη Γουίγκαν που είναι στην 16η θέση και εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια (1-1-8) ενώ σήμερα θα έχει και σημαντικές απουσίες. Βάζοντας τα όλα αυτά κάτω, το 3,15 του άσσου μου κάνει και το αγοράζω.

Β Ισπανίας: Ρέους Κόρδοβα 1 3,20 (19:00)
Η Ρέους πλέον είναι ένα βήμα πριν τη διάλυση. Η ομάδα έχει χρέη πάνω από 5 εκατ ευρώ. Οι παίχτες όπως δήλωσαν σε συνέντευξη τύπου, όντας απλήρωτοι εδώ και 3 μήνες ετοιμάζονται να δηλώσουν την ελευθερία τους και κατά συνέπεια τη διάλυση της Ρεους αφού δεν θα έχει τους 12 τουλάχιστον επαγγελματίες που απαιτούνται. Οι οπαδοί σήμερα ετοιμάζουν διαδήλωση. Το σκηνικό θα είναι περίεργο και μέσα στο γήπεδο. Το αγωνιστικό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα. Παρά το γεγονός, ότι την προηγούμενη βδομάδα η Ρέους κέρδισε εκτός την Αλκορκόν, που πάει για άνοδο(!!!) Άθελα μας ή ηθελημένα όλων μας το μυαλό πηγαίνει σε.... συμπτώσεις. Αγωνιστικά δεν έβγαινε από πουθενά αυτό το διπλό. Τέλος πάντων, η Κόρδοβα απ την άλλη εκτός έδρας χάνεται (0-2-6), είναι κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Λόγω αυτών των προβλημάτων έχει πέσει πολύ η απόδοση του διπλού. Διαφωνώ κάθετα! Αυτό είναι ίσως το τελευταίο παιχνίδι της Ρέους και δεν νομίζω να πετάξει λευκή πετσέτα, θα το παλέψουν. Κατά συνέπεια ο άσσος στο 3,20 έχει αξία.

καλή τύχη