Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελευταίο γεμάτο Σ/Κ της χρονιάς, μίας χρονιάς που δεν πήγε τόσο καλά (όπως πχ η περσινή) και κινήθηκε εν πολλοίς στο ίσα βάρκα ίσα πανί αλλά αυτά θα τα πούμε αναλυτικότερα την άλλη εβδομάδα. 

Γεμάτο το κουπόνι σήμερα με όλα τα πρωταθλήματα στη σέντρα (εκτός απ το δικό μας για τους γνωστούς λόγους), τα περισσότερα παιχνίδια λόγω Χριστουγέννων γίνονται σήμερα όπερ και σημαίνει ότι θα έχουμε και πολύ live betting. Θα είμαστε παρέα σε Facebook και Twitter για ότι προκύψει.

Πάμε να δούμε τι έχουμε για σήμερα:

Τσάμπιονσιπ Σκωτίας: Ρος Κάουντι Πάρτικ Θιστλ 1 1,57 (17:00)
Δεν βλέπω έκπληξη και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες η Ρος Κάουντι για να μη χάσει και την επαφή με την πρώτη θέση. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, η Ρος Κάουντι κυνηγά την απευθείας άνοδο, έχει την 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας. Στην έδρα της ειναι πολύ δυνατή και υποδέχεται μία Πάρτικ Θίστλ όπου παλεύει για την παραμονή της και εκτός χάνει απ τα αποδυτήρια (0-1-7). Υπό αυτό το πρίσμα, το 1,57 φαντάζει και μεγάλο...

Πρέμιερ Λιγκ: Κάρντιφ Μάνστεστερ Γ 2 1,61 (19:30)
Ανέκαθεν στην ποδοσφαιρική ιστορία, είναι πολύ πιο εύκολο να διώξεις τον προπονητή παρά τους παίχτες. Κάτι τέτοιο έγινε και στην Μάντσεστερ όπου ο Μουρίνιο αποτελεί πλέον παρελθόν. Ήταν θέμα χρόνου και προδιαγεγραμμένο. Οι παίχτες όπως Λουκάκου, Πογκμπά, Μαρσιάλ δεν τον ήθελαν και το γυαλί είχε ραγίσει. Φυσικά και ο ίδιος ο Μουρίνιο έχει ευθύνες διότι τον έχει ξεπεράσει το ίδιο το ποδόσφαιρο με τον αθεράπευτο εγωισμό του. Πλέον η Μάντσεστερ θα πορευτεί με ένα δικό της παιδί, έναν φίλο απ τα παλιά, τον Σόλσκιερ. Τώρα το κατά πόσο θα μπορεί ο Σόλσκιερ να επιβληθεί στον Πογκμπά και τον Λουκάκου δεν το ξέρω αλλά απ τη στιγμή που έγινε το θέλημα των παιχτών και έφαγαν τον Μουρίνιο τώρα η μπάλα είναι στο δικό τους γήπεδο και καλούνται να αποδείξουν ότι όντως η αιτία της κακής πορείας ήταν ο Πορτογάλος. Απ την άλλη η Κάρντιφ βρίσκεται οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, στο +2 για την ακρίβεια, έχοντας παράλληλα την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας πίσω απ την τελευταία Φούλαμ. Το διπλό, οκ θα πολυφορεθεί αλλά εκτιμώ ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα περάσει.

Κύπρος: ΑΕΚ Λάρνακας Νέα Σαλαμίνα 1 1,50 (19:00)
Αν και με Κύπρο σπάνια ασχολούμαι. Αν δεν με απατά η μνήμη μου ειναι η πρώτη φορά μέσα στο 2018 που γράφω για Κυπριακό παιχνίδι. Η ΑΕΚ Λάρνακας τρέχει ένα μίνι αρνητικό σερί (0-1-2), έδειξε όμως στο τελευταίο παιχνίδι με τον Απόλλων, ότι είναι σε φάση γυρίσματος. Παίζει καλά και γενικότερα υπάρχει πίστη για νίκη σήμερα και μία νέα αφετηρία. Η ΑΕΚ Λάρνακας πλήρωσε εν πολλοίς και την παρουσία της στο Europa League. Η Νέα Σαλαμίνα, στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, δεν είναι και κάτι το ιδαίτερο και εκτός έδρας μετρά μόλις δύο νίκες σε έξι παιχνίδια. Η παράδοση επίσης δείχνει άσσσο, οπότε πάμε με τον άσσο σε απόδοση 1,50.

Καλή τύχη