Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΣΤΟ 2,12 ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΧΑΣΩ

Κάκιστο το χθεσινό διάβασμα σε αμφότερες τις επιλογές, με αποτέλεσμα να μην πετύχουμε ούτε κεφτέ με πιρούνι.

Στο σημερινό πρόγραμμα φυσικά δεσπόζει το el clasico και μπορεί να γίνεται στο Μπερναμπέου ωστόσο δεν παύει να είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι μίσους στον πλανητή. Αυτή τη φορά το παιχνίδι θα είναι γιορτή και όχι πόλεμος. Φυσικά η αλλαγή της έδρας αλλά και της χώρας, είναι άδικη για τη Ρίβερ αφού υπό κανονικές συνθήκες η ρεβάνς θα ήταν στην έδρα της αλλά λόγω των γνωστών "θεμάτων" με τα ουγκ της εξέδρας το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ. Στοιχηματικά φυσικά δεν χωρούν προγνωστικά.

Α Τουρκίας: Ακισαρ Φενερμπαχτσε 2 2,12 (18:00)
Ντέρμπι παραμονής; Κι όμως ντέρμπι παραμονής αφού η Φενέρ είναι μόλις στο +1 απ τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Φενερ προφανώς διάγει μία απ τις χειρότερες σεζόν στην ιστορία της και ψάχνει τρόπο να βγει απ αυτό το αγωνιστικό τέλμα. Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα και το ξανά σκέφτηκα για το διπλό διότι με βάση την εικόνα των δύο ομάδων δεν εδράζεται κάπου. ΟΚ η Φενέρ έχει ποιοτικότερο σύνολο, κάτι έδειξε μεσοεπιθετικά με την Κασίμπασα ως εκεί. Απ την άλλη η Ακισαρ όπως αναμενόταν βρίσκεται κάτω πα τη ζώνη του υποβιβασμού (αμέσως πιο πάνω της η Φενέρ) και δίνει τη δική της μάχη. Κοιτάχτε επειδή το στοίχημα είναι απόδοση, το 2,12 του διπλού και τυράκι αν είναι, ας το παίξω και ας το χάσω. Άλλες εποχές το διπλό θα έπαιζε στο 1,65. Δε γίνεται κάπου θα ξυπνήσει το θηρίο. Φυσικά το ρίσκο είναι προφανές.

Α Ρωσίας: Ζενίτ Ρούμπιν 1 1,50 (18:30)
Τελευταία αγωνιστική πριν τη σχεδόν 3μηνη διακοπή στη Ρωσία (3 Μαρτίου η επανέναρξη) και η Ζενίτ βρίσκεται στην κορυφή και στο +2 απ την Κράσνονταρ αλλά προέρχεται απ τη βαριά ήττα με 4-2 απ την Άρσεναλ Τούλα και συνεπώς σήμερα θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες αφού εντός έδρας είναι δυνατή και μετρά (6-1-0). Την ίδια στιγμή η Ρουμπιν Καζάν εκτός έδρας μετρά (0-6-1), κοινώς η Ρουμπίν δεν έχει γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης εκτός έδρας.

Καλή τύχη.