Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ UNDER ΣΑΣ ΕΧΩ

Συναρπαστικό προμηνύεται το σαβ/κο με πολλά ντέρμπι ανά την Ευρώπη. Απ το ντέρμπι του Μάντσεστερ, στο ντέρμπι της Γερμανίας με τη Ντόρτμουντ να υποδέχεται τη Μπάγερν και να αναρωτιέται κανείς, αν όχι τώρα για τους Βεστφάλους πότε; ως το δικό μας el clasico, στο Γ. Καραϊσκάκης.

Στοιχηματικά είτε παίζεις απλά για να έχεις ένα ενδιαφέρον σε αυτά τα παιχνίδια είτε απλά τα παρακολουθείς. Πάντως οι αποδόσεις προκαλούν. Για παράδειγμα δεν γίνεται η Μπάγερν να δίνεται φαβορί ή ο Ολυμπιακός να παίζει στο 1,40 λες και παίζει με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Η Σίτι επίσης μετά βίας στο 1,40, την ώρα που η Γιουνάιτεντ έκανε μεγάλη ανατροπή μέσα στο Τορίνο.

Εν πάση περιπτώσει πάμε στα σημερινά,

Τσάμπιονσιπ: Μίντλεσμπρο Γουίγκαν 1 1,66 (17:00)
Η Μίντελσμπρο προέρχεται απ τη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Στοουκ παραμένοντας για 4ο παιχνίδι αήττητη και παρ ότι έχει μία απ τις χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας είναι μόλις στο -2 απ την κορυφή διότι ταυτόχρονα έχει την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με μόλις 8 γκολ παθητικό. Η Μίντλεσμπρο είναι εκ των φαβορί για την άνοδο, έχει καλό σύνολο αλλά και εμφανές πρόβλημα στο γκολ. Σήμερα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες κόντρα σε μία Γουίγκαν που βρίσκεται στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και εκτός έδρας μετρά 7 ήττες σε 8 αγωνιστικές. Παράλληλα, σήμερα θα έχει και σημαντικές απουσίες. Ο άσσος είναι fair στο 1,66.

Α Ισπανίας: Ατλέτικο Μαδρίτης Αθλέτικ Μπιλμπάο 1 1,55 (19:30)
Η Ατλέτικο προέρχεται απ την ισοπαλία στην έδρα της Λεγκανές με 1-1, δεχόμενη γκολ από στημένη φάση στο 82 ενώ μεσοβδόμαδα κέρδισε 2-0 τη Ντόρτμουντ. Επιστρέφουν οι Γοδίν και Ντ Κόστα για την ομάδα του Σιμεόνε που φέτος έχει ταλαιπωρηθεί απ τους τραυματισμούς. Χιμένες και Κόκε είναι εκτός. Η Ατλέτικο είναι στο -4 απ την κορυφή και η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος. Η Μπιλμπάο απ την άλλη μετά βίας κρατιέται πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκκης στα τελευταία 10 παιχνίδια. Δεν είναι μόνο τα άσχημα αποτελέσματα αλλά δε βλέπεται κιόλας στα περισσότερα παιχνίδια. Δύο σημαντικές απουσίες για απόψε του χαφ Ντ. Γκαρθία και του στόπερ Γεράι. Εκτός έδρας παραδοσιακά η Μπιλμπάο εμφανίζει αδυναμίες, δεν βλεπώ λοιπόν εκπληξη και αναμένω να επιβεβαιωθεί ο άσσος με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Σούπερλιγκ: Λεβαδειακός ΟΦΗ Under 1,47 (19:30)
Πρωτόγνωρο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Κι όμως έπαιξα Under. Το λέω χαριτολογώντας μιας και τόσα χρόνια οι φορές που έχω παίξει under είναι μετρημένες στα δάχτυλα. 1-2 φορές το χρόνο και αν... Σήμερα το κοίταζα απ εδώ, το κοίταζα απ εκεί, έβαλα κάτω την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων, τις απουσίες του ΟΦΗ και κατέληξα ότι ίσως πάμε για σβηστό 0-0. Βέβαια ξέρετε τι λεει ο λαός μας, μια φορά πήγε ο Εβραίος στο παζάρι και ήταν η ημέρα Σάββατο... ε και να δούμε κανα φεστιβάλ με γκολ στη Λειβαδιά σήμερα...

Καλή τύχη.