Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΟ RESTART & ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΠΟΥ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ...

Ήρεμη η βδομάδα που πέρασε, απέφυγα για μία ακόμα φορά να ασχοληθώ τόσο με το Τσάμπιονς Λιγκ όσο και με το Γιουρόπα Λιγκ. Δεν βρήκα κάτι αξιόλογο, οπότε προτίμησα να απέχω και να ασχοληθώ με το κουπόνι που ήδη έχουμε στα χέρια μας. Όσον αφορά τα σημερινά, έχω κρατήσει μία δυάδα.

Α Ισπανίας: Θέλτα Ουέσκα 1 1,70 (14:00)
Η Θέλτα είναι μόλις +3 απ τη ζώνη του υποβιβασμού, με τον Μιγκέλ Καρντόζο να κάνει εντός έδρας ντεμπούτο μιας και το ντεμπούτο του εκτός έδρας συνδεύτηκε με ήττα απ τη Σοσιεδάδ. Πάντως ο ηγέτης Ιάγο Άσπας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Καρντόζο. Σήμερα η Θέλτα υποδέχεται την Ουέσκα, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αν και δεν παίζει τόσο άσχημα. Εκτός έδρας βέβαια μετρά (1-1-5). Η Θέλτα που έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση της Primera πίσω από Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, εκτιμώ ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις νίκες και να ξεκινήσει το restart. Μια χαρά το 1,70. Υπό άλλες συνθήκες θα έπαιζε στο 1,55.

Πρεμιερ Λιγκ: Σαουθάμπτον Μάντσεστερ Γ 2 1,95 (19:30)
Και αν αναρωτιέστε ποια ομάδα έχει χειρότερο κλίμα απ τη Γιουνάιτεντ, αυτή είναι η Σαουθάμπτον. Αγωνιστικά παραπαίει, έχασε και απ τη Φούλαμ την προηγούμενη βδομάδα, ο Χιουζ είναι με το ένα πόδι στο ταμείο ανεργίας, οι οπαδοί διαμαρτύρονται για τον Χιουζ και το μοιραίο αργά ή γρήγορα θα συμβεί. Σήμερα θα του λείψουν του Χιουζ ο σταρ φορ Ιγκς (11/4) και ίσως ο Λονγκ (9/0). Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Οστιν. Απ την άλλη η Μάντσεστερ νίκησε μεσοβδόμαδα μετά κόπων και βασάνων 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στο 91. Προφανώς δεν ικανοποίησε με την απόδοση της και τον Μουρίνιο να ξεσπά μετά το γκολ σε ένα κιβώτιο με νερά το οποίο και διέλυσε. Στο πρωτάθλημα, είχε μία ακόμα γκέλα με την Κρίσταλ Πάλας όπου δεν βλεπόταν. Όπως αναφέρω και στον τίτλο οι Άγιοι είναι ίσως η μοναδική ομάδα που είναι σε χειρότερη κατάσταση απ τη Μάντσεστερ του Μουρίνιο. Το διπλό είναι σχεδόν δυαράκι, θα μας βγάλει τη ψυχή αλλά νομίζω ότι αξίζει.

Καλή τύχη.