Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: LATIN ΣΗΜΕΙΑ & MUST WIN

Μπορώ να πω ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που έχω παρακολουθήσει 3-4 παιχνίδι μόνο του Uefa Nations League. Μία διοργάνωση η οποία δεν έχει απολύτως κανένα νόημα ύπαρξης και απλά μας ταλαιπωρεί (στοιχηματικά μιλώντας). Μία ακόμα διακοπή πρωταθλημάτων, ένα ακόμα άγευστο κουπόνι με μηδαμινό ενδιαφέρον αλλά βγήκε μία δυάδα απ την Παραγουάη, δυάδα για ξενύχτες.

Παραγουάη: 3 Ντε Φεμπρέρο Λιμπερτάδ 2 1,61 (23:00)
Η 3 Ντε Φεμπρέρο με την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής με 5-0 απ την Γκουαρανί, υποβιβάστηκε και τυπικά στη δεύτερη κατηγορία. ήταν η χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος και το μοιραίο ήρθε ως λογικό επακόλουθο. Απ την άλλη η Λιμπερταζ με την αλλαγή προπονητή και τον Αλβάρες που κάθεται στον πάγκο, πηγαίνει τρένο, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος και κυνηγάει τη Σέρο Πορτένιο στη συνολική βαθμολογία όντας στο -6, για το εισιτήριο του Λιμπερταδόρες. Αντιλαμβάνεστε ότι περιθώρια για γκέλες απλά δεν υφίστανται. Κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα του πρωταθλήματος θα είναι μάλλον αυτοκτονία να χάσει τις ελπίδες για έξοδο στο Λιμπερταδόρες. Διπλό λοιπόν.

Παραγουάη: Λουκένιο Καπιάτα 1 2,15 (00:50)
Η Λουκένιο, απ τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας, ιδιαίτερα λαοφιλείς είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, βρίσκεται πολύ κοντά στον υποβιβασμό και το σημερινό παιχνίδι είναι must win. Μετά το τελευταίο ανεπιτυχές αποτέλεσμα, ακολούθησαν όλα τα ώραια, ξέρετε απ αυτά που γίνονται στην Ελλάδα, με τους οπαδούς να καταστρέφουν τα γραφεία της ομάδας, να σπάνε το προπονητικό κτλ Ενώ ξεκαθαρίστηκε στους παίχτες ότι αν σήμερα δεν κερδίσουν, έμπλεξαν. Και οι απειλές προς τους ποδοσφαιριστές στην Λατινική Αμερική δεν είναι αίολες! Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι ξαφνικά η Λουκένιο έλυσε τα προβλήματά της και θα μπει στο γήπεδο σήμερα, θα ρίξει 4 γκολ και θα αναπτερώσει τις ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, κάθε άλλο. Απλά σας δίνω μία εικόνα το τι γίνεται στη Λουκένιο. Υπάρχει λοιπόν ένα κλίμα τρομοκρατίας και φόβοι για επεισόδια αν το σημερινό παιχνίδι δεν κυλήσει καλά για τη Λουκένιο. Και βάζοντας τα κάτω, κανέναν δεν συμφέρει να πέσει η Λουκένιο, μία ομάδα λαοφιλείς με τόσα εισιτήρια, τηλεοπτικά δικαιώματα κτλ. Η Καπιάτα απ την άλλη κυνηγάει το Σουταμερικάνα αλλά στην πράξη το βλέπω δύσκολο, δεν παίζει καλά συνεπώς θα πάω στον άσσο.

Καλή τύχη.