Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δεν πήγε καλά η χθεσινή μέρα, ναι μεν πέρασε εύκολα το 1Χ του Παναθηναϊκού ωστόσο μας τα χάλασε η Βαλένθια, που κατάφερε και ηττήθηκε 0-1 μέσα στο Μεστάγια απ τη Χιρόνα, που της έλειπαν μισή ντουζίνα βασικοί και με τις νυχτερίδες να έχουν πάνω από 26 τελικές στο ματς. Στο live προτάθηκαν ο άσσος της Μπαγερν και χάθηκε στο 88 που ισοφάρισε η Φράιμπουργκ και επόμενο γκολ για Παναθηναϊκό με τον Μπουζούκη να χάνει το άχαστο. Με απλά λόγια ήθελε και τύχη, την οποία δεν είχαμε. Πάμε στα σημερινά,

Α Σουηδίας: Γκέτεμποργκ Μάλμε 2 1,53 (16:00)
Προτελευταία αγωνιστική στη Σουηδία. Με την Μάλμε να κυνηγά τις θέσεις του Γιουρόπα Λιγκ και την Γκέτεμποργκ να είναι παντελώς αδιάφορη. Το διπλό της Μάλμε βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση πλέον έχει φτάσει κάτω και απ το 1,50. Έχουμε και λέμε, 3η Χάμαρμπι με 54β, 4η Χάκεν με 53β και 5η η Μάλμε με 52. Η 3η βγαίνει Ευρώπη. Προσέξτε σήμερα έχουμε ντέρμπι Χάμαμρπι Χάκεν, όπερ και σημαίνει ότι είτε η μία είτε και οι δύο θα βρεθούν κάτω ή ισοβαθμες με τη Μάλμε, αν η Μάλμε νικήσει και ύστερα όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική. Προφανώς η Γκέτεμποργκ δεν θα ανοίξει τα ποδιά, για Σκανδιναβούς μιλάμε άλλωστε. Αλλά εδώ που έφτασαν τα πράγματα και ανώτερη είναι η Μάλμε και παίζει μία χρονιά σε 90 λεπτά. Διπλό λοιπόν.

Σουπερλιγκ: Αρης Ολυμπιακός 2 2,08 (19:00)
Χτες έγραψα ότι αν ο ΠΑΟΚ περνούσε και απ το περιστέρι θα μπορούσαν να του κάνουν την απονομή από Νοέμβριο μήνα. Ο ΠΑΟΚ δεν πέρασε, η ΑΕΚ γκέλαρε όπως το αναμέναμε και πλέον ο Ολυμπιακός αν θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, το σημερινό παιχνίδι πρέπει να το πάρει τόσο απλά. Αν θέλει πρωτάθλημα σήμερα οφείλει να νικήσει τον Άρη. Αν με ρωτήσετε ποιος θα σκοράρει στον Ολυμπιακό, δεν έχω απάντηση.... Το μόνο που θα αρκεστώ να πω, Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Στο 2,08 το διπλό στη Stoiximan, είναι μια χαρά.

Καλή τύχη