Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΕΜΠΤΗΣ: Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ...

Όπως είδατε προτίμησα να περάσει το Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς να ανεβάσω στήλη αποτελώντας την εξαίρεση των στοιχηματικών site. Για τους νεότερους φίλους, δεν ανεβάζω στήλη όταν δεν έχω κάτι να πω. Δεν με απασχολεί αν θα χάσω σε επισκεψημότητα, έχουμε μία σχέση εμπιστοσύνης όλα αυτά τα δέκα χρόνια και δεν θα διαρραγεί για μερικά κλικ παραπάνω. Στήλη ανεβαίνει όταν έχουμε κάτι σοβαρό να πούμε. Κάνω αυτό τον πρόλογο γιατί έχω λάβει ουκ ολίγα μηνύματα γιατί δεν ανέβασα στήλη. Μην ξεχνάτε ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Σήμερα έχουμε την 4η αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ εκεί όπου θα σταθώ στο παιχνίδι της Βίντι με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ που φέτος θα είναι αυτοκτονία αν δεν πάρει το πρωτάθλημα, έχοντας την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, την πιο πλήρη αρκεί να βγάλει από πάνω του τα κόμπλεξ και τις τάσεις αυτοκαταστροφής. Όλη αυτή η ανωτερότητα στην Ελλάδα, τον οδήγησε σε μία υπεροψία την προηγούμενη αγωνιστική χάνοντας περίπατο απ την Βίντι μέσα στην Τούμπα. Μία ήττα σκέτη αυτοκτονία ενώ είχε προηγηθεί το μεγαλειώδες διπλό με τη Μπάτε Μπορίσοφ, όπου ξεκάθαρα ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την υπεροψία του. 

Δεν έγινε ξαφνικά Μπαρτσελόνα η ομάδα του Λουτσέσκου για να νομίζει ότι παίζει με τα Σούρμενα. Η εικόνα που έχω απ το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ είναι ότι άπαντες πήραν το μάθημα τους και μένει να φανεί στην πράξη. Απ την άλλη η Βίντι προφανώς δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο ωστόσο είναι πειθαρχημένη ομάδα, που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. 

Ωστόσο, υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, ο ΠΑΟΚ είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, το διπλό- είναι στο 2,40 το οποίο ως απόδοση είναι fair και θα μπει στο παιχνίδι μου σε μονό αποδεκτό.

Καλή τύχη και φυσικά τα λέμε στο live σε Facebook και Twitter.