Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: Ο ΑΙΑΝΤΑΣ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΟΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΡΟΣΟΝΕΡΙ

Και εκεί που φαινόταν ότι θα είχαμε ένα εξαιρετικό σαββατόβραδο, έχοντας κάνει ήδη το 2 στα 2 εύκολα, ήρθε η Πατσούκα και μας τα χάλασε τα ξημερώματα, όπου κόλλησε στο 1-1 με την Λεόν. Απόρροια αυτού του αποτελέσματος ήταν η Πατσούκα να μείνει εκτός της Λιγκίγιας. Πατσούκα και Λεόν είναι ομάδες που ανήκουν στο ίδιο άτομο. Κοινώς πατήσαμε την μπανανόφλουδα για ακόμη μία φορά στο Μεξικό...

Πάμε στα σημερινά,

Α Εθνική: ΠΑΣ Γιάννενα Λεβαδειακός 1 1,95 (17:15)
Ο Αίαντας της Ηπείρου είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο, σταθερά στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και το κλίμα για τον Πετράκη έχει βαρύνει πολύ. Τόσο, που αν σήμερα δεν κερδίσει δεν βλέπω τον Πετράκη να μακροημερεύει για πολλές μέρες ακόμα στον πάγκο του ΠΑΣ. Ο ΠΑΣ που προέρχεται από την ήττα με τη Λάρισα εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που όμως είχε πολλές απουσίες. Αρκετοί εξ αυτών επιστρέφουν όπως ο Κλάους Αθανασιάδης. Γενικά ο ΠΑΣ έχει πρόβλημα στο γκολ, σκοράρει μόνο με τάμα (και δεν έχει και τον Αναστασιάδη στον πάγκο, να βοηθήσει η Παναγία). Απ την άλλη ο Λεβαδειακός εκτός έδρας χάνει απ τα αποδυτήρια (0-0-5), έκανε ήρεμη διακοπή έχοντας πάρει 4 βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια και κάπως αναπτερώθηκε το ηθικό των Βοιωτών. Θα πάμε με τον άσσο για τον ΠΑΣ, έχει ρίσκο ως επιλογή αλλά εντάξει αν δεν κερδίσεις και τη χειρότερη ομάδα εκτός έδρας του πρωταθλήματος ποιον θα κερδίσεις; Τίμιο το 1,95.

Α Ιταλίας: Λάτσιο Μίλαν 1 1,75 (19:00)
Το αποψινό ντέρμπι της Ιταλίας με ξεκάθαρο όμως φαβορί όπως μαρτυρούν και οι αποδόσεις άλλωστε. Δεν είναι μόνο η αγωνιστική εικόνα της Μίλαν που δεν θέλγει σε καμία περίπτωση με το ποδόσφαιρο που παίζει αλλά και οι σημαντικότατες απουσίες. Η Μίλαν θα παίξει χωρίς πέντε βασικούς. Έχουμε και λέμε, εκτός είναι: Μπίγλια, Μποναβεντούρα, Ιγκουαίν, Μουζάκιο, Καλντάρα και ο στόπερ Ρομανιόλι. Εύχαριστο για τον Γκατούζο ότι τουλάχιστον επιστρέφει ο Τσαλχάνογλου. Μουσάκιο και Ρομανιόλι είναι τα δύο βασικά στόπερ. Και όταν απέναντι σου έχεις τον Ιμόμπιλε, χώρους θα βρει και λογικά και το γκολ. Νομίζω εύκολα ή δύσκολα οι Λατσιάλοι θα πάρουν το παιχνίδι.

Καλή τύχη.