Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

Αναμφίβολα το αποψινό ντέρμπι στο ΟΑΚΑ τραβά τα βλέμματα  και σε δεύτερη μοίρα το Ατρόμητος ΠΑΟΚ, όπου αν ο ΠΑΟΚ περάσει και απ το Περιστέρι, ας του δώσουν το πρωτάθλημα από σήμερα. Στοιχηματικά, λόγω απόδοσης θα ασχοληθώ μόνο με το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Σούπερλιγκ: Παναθηναικός ΑΕΚ 1Χ 1,90 (19:00)
Αρχής γενομένης απ τον Παναθηναϊκό, αν και τα έχουμε γράψει πολλές φορές, τα πιτσιρίκια του Δώνη έχουν τρελάνει κόσμο, ο Παναθηναϊκός εκεί που ξεκινούσε τη σεζόν με στόχο να μην υποβιβαστεί έχει αλλάξει άρδην το κλίμα και πλέον βρίσκεται στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας. Οι άλλοι πολεμούν με κανόνια και ο Δώνης με σφεντόνες αλλά επί του παρόντος έχει καταφέρει να δείξει ένα αξίμαχο σύνολο που παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια στο τελευταίο παιχνίδι στην Τούμπα, το 2-0 κολακεύει σαν αποτέλεσμα. Κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν 4-0. Ο Δώνης έκανε λάθος στην επιλογή να παίξει με Μακέντα & Καμπετσή μπροστά. Νομίζω επέδειξε μία αλαζονεία αντί να πάει με τρεις στόπερ. Υπήρχε πρόβλημα και στα άκρα, πέραν της ανωτερότητας των γηπεδούχων. Απ την άλλη η ΑΕΚ, που όπως επίσης έχουμε γράψει πολλές φορές, ο Μελισσανίδης την άφησε χωρίς ποιοτικές μεταγραφές το καλοκαίρι με τον Ουζουνίδη να προσπαθεί να φτιάξει ένα σύνολο ώστε να μπορέσει να σταθεί με αξιοπρέπεια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η αλήθεια είναι ότι ρόστερ για Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ δεν έχει. Και ενώ ξέρεις ότι έχει πάρει εκατομμύρια απ το Τσάμπιονς Λιγκ προτιμάς να μην κάνεις μεταγραφές(!!) Ο Μαρίνος, ο οποίος αξίζει χειρόκροτημα σήμερα στο ΟΑΚΑ, είναι από εκείνους που έχουν σπάνιο ήθος για προπονητή και δουλεύει μεθοδικά, κρατώντας χαμηλούς τόνους. Μην ξεχνάτε πέρσι ότι όταν ο Αλαφούζος του πριόνιζε την καρέκλα εκείνος έκανε τη δουλειά του. Έτσι λοιπόν, ο Μαρίνος και φέτος, ούτε για τις μεταγραφές που δεν έγιναν γκρίνιαξε αλλά και την ομάδα έβαλε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ σαν ρόστερ είναι ανώτερη του Παναθηναϊκού αλλά σε ότι κατάσταση και να είναι ο Παναθηναϊκός το παιχνίδι είναι ντέρμπι. Και επειδή το στοίχημα είναι απόδοση, θεωρώ μεγάλο το 4,00 του άσσου. Το περίμενα κάπου στο 3,50 για τον απλούστατο λόγο ότι η ΑΕΚ δεν έχει θέλξει με το ποδόσφαιρο που παίζει. 

Α Ισπανίας: Βαλένθια Χιρόνα 1 1,50 (19:30)
Η Βαλένθια μετρά 7 ισοπαλίες σερί(!!!!) νομοτελειακά αυτό κάποια στιγμή θα τελειώσει, δε γίνεται να συνεχιστεί, θα καταρρίψει και τον νόμο των πιθανοτήτων. Παίζει στο Μεστάγια, υποδέχεται τη Χιρόνα που κινείται σε μέτρια επίπεδα και σήμερα θα έχει αρκετές και σημαντικές απουσίες. Νομίζω λοιπόν ότι υπάρχουν όλοι εκείνοι οι οιωνοί για να σπάσει επιτέλους αυτό το σερί με τις ισοπαλίες. Μικρός μεν αλλά fair ο άσσος στο 1,50.

Καλή τύχη