Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΟΥ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΣΟ...

Επιστρέφουμε σήμερα σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων του Nations League, με ένα κουπόνι αρκετά ενδιαφέρον όπου ξεχωρίσει ο τελικός του αιώνα ανάμεσα σε Ρίβερ και Μπόκα στο Λιμπερταδόρες. Στο πραγματικό el clasico του πλανήτη, δεν χωρούν λόγια. Όταν βλέπεις 60 χιλ άτομα στην προπόνηση της Μπόκα πάλι δεν χωρούν λόγια. Ας το απολαύσουμε!

Πάμε στα δικά μας,

Γ Γερμανίας: Ουερντίνγκεν Ααλεν 1 1,80 (15:00)
Η νεοφώτιστη Ουερντίνγκεν προέρχεται απ τη νίκη εκτός έδρας επί της Μπραουσβαίνγκ, παίζοντας μάλιστα καλό ποδόσφαιρο και παρέμεινε σε απόσταση βολής απ την πρώτη 3αδα. Η Ουερντίγκεν ναι μεν είναι νεοφώτιστη αλλά μιλάμε για πλούσια ομάδα και θα πάλεψει ως το τέλος για την άνοδο. Η νίκη επί της Μπραουσβάινγκ εκτός έδρας, ίσως έδειξε να ξεπερνά την κοιλιά που είχε κάνει με τρεις σερί ήττες. Υποδέχεται την Άαλεν που βρίσκεται σταθερά κάτω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και εκτός έδρας έχει θέματα. Ο άσσος στο 1,80, κρίνεται ικανοποιητικός.

Α Ισπανίας: Βαλένθια Βαγιεκάνο 1 1,45 (17:15)
Η Βαλένθια διανύει τραγική σεζόν, οριακά πάνω απ τη ζώνη του υποβιβασμού, με τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας και με εντός έδρας ρεκόρ (0-5-1). Εντυπωσιακό για τις νυχτερίδες σε έξι αγωνιστικές στην έδρα τους να μην έχουν καν νίκη. Δεν θέλω να πάω στη λογική του αν δεν κερδίσει και τώρα η Βαλένθια, πότε θα το κάνει; Αλλά βάζοντας τα κάτω, η Βαγιεκάνο που παραδοσιακά εκτός έδρας χάνεται, που έχει θέματα στα μετόπισθεν συν τη διακοπή που σίγουρα ευνόησε τη Βαλένθια υπό την έννοια ότι υπήρχε χρόνος για να δουλέψουν, ε νομίζω ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ στις νίκες εντός έδρας. Άσσος.

Μεξικό: Πατσούκα Λεον 1 1,50 (03:00)
Τελευταία αγωνιστική. Δεν έχω να πω πολλά. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Η Πατσούκα μετά τη χθεσινή γκέλα της Μονάρκας, θέλει νίκη και μόνο νίκη για να μπει στην 8αδα. Τόσο απλά, κερδίζει και μπαίνει στην Λιγκίγια. Και όσο για το κερασάκι στην τούρτα; Αμφότερες οι ομάδες ανήκουν στον ίδιο επιχειρηματικό όμιλο με ότι αυτό συνεπάγεται.

Καλή τύχη.