Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΠΙΟ SAFE ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΧΑΝΤΙΚΑΠ

Ένα ακόμη γεμάτο κουπόνι στα χέρια μας πριν την νέα διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Αφήνοντας τους περιττούς προλόγους στην άκρη, πάμε κατ ευθείαν στις εκτιμήσεις,

Λιγκ 1 Σκωτίας: Ρειθ Αμπρόουθ Goal/Goal 1,53 (17:00)
Αμφότερες οι ομάδες δέχονται και σκοράρουν γκολ με χαρακτηριστική άνεση, ενδεικτικό αυτού είναι ότι αμφότερες μετρούν από πέντε αμφίσκορα στα τελευταία έξι παιχνίδια. Είναι ντέρμπι κορυφής με την Αρμπρόουθ στην 1η θέση και τη Ρειθ στη 2η θέση και με αμφότερες τις ομάδες να έχουν τις καλύτερες επιθέσεις την κατηγορίας με 21 και 20 γκολ αντίστοιχα σε 8 αγωνιστικές. Συνεπώς το αμφίσκορο αποτελεί μία εύλογη επιλογή.

Α Ισπανίας: Αλαβές Ρεαλ 1 (+1,50) 1,92 (19:30)
Fun Bet: Να σκοράρει πρώτη η Αλαβές 4,00
Αρχικά είναι να απορεί κανείς με τις αποδόσεις των μπουκ. Η Ρεαλ είναι φανερό ότι δεν είναι σε καλό mood, το κενό του Κρ. Ρονάλντο δεν έχει καλυφτεί, το έχουμε ξανά γράψει αυτό όπως επίσης και ότι στον πάγκο κάθεται ο Λοπετέγι ο οποίος όλοι ξέρουμε ότι είναι αναλώσιμος. Η Ρεαλ προέρχεται από το 0-0 στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, εν πολλοίς δίκαιο αποτέλεσμα, δεύτερο διαδοχικό ματς όπου έμεινε εκτός τριών βαθμών στο πρωτάθλημα, μετά την ήττα με 3-0 απ τη Σεβίλλη. Μεσοβδόμαδα ηττήθηκε και απ την ΤΣΣΚΑ, όπου πάλι δεν εντυπωσίασε αλλά ήταν άτυχη εχοντας τρία δοκάρια και πλέον υφίσταται πρόβλημα. Μαρσέλο, Ισκο και Καρβαχάλ παραμένουν εκτός ενώ επιστρέφει ο Μπέιλ. Απ την άλλη η Αλαβες είναι δυσκολοκατάβλητη ομάδα, έχει ξεκινήσει πολύ καλά, για τα δεδομένα της, το πρωτάθλημα και κοιτάζοντας την αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων, βλέπεις αυτό το 6,00 στο draw no bet και απορείς. Για όσους δεν γνωρίζουν, η επιλογή του draw no bet σου δίνει επιστροφή χρημάτων στην ισοπαλία ενώ αν έρθει άσσος πληρώνεσαι κανονικά. Το πάμε λίγο ακόμα πιο safe, στην επιλογή του άσσου στο +1,50 ασιατικό χάντικαπ σε αποδ 1,92, που σημαίνει ότι πιάνουμε τον άσσο ακόμα και σε περίπτωση ήττας της Αλαβες με ένα γκολ διαφορά. Σε αποδόσεις διπλασιασμού σχεδόν, αξίζει.

Σουπερλιγκ: Αστέρας Τρ. Παναθηναϊκός Χ2 1,66 (20:30)
Για τα μωρά του Δώνη έχουν ειπωθεί πολλά. Τα έχουμε γράψει και εμείς απ εδώ, μας έχουν πληρώσει και σήμερα έχουν το πιο δύσκολο τεστ απ όλα. Αφενός λόγω δυναμικής του Αστέρα Τρ. και αφετέρου λόγω του ότι πλέον δεν έχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού διότι στις αρχές του πρωταθλήματος και με το κλίμα που υπήρχε, μην ξεχνάμε ότι κάποιοι ανέφεραν σενάρια ακόμα και για υποβιβασμό, ίσως κάπου και να είχε υποτιμηθεί η ομάδα του Δώνη και αυτό το εκμεταλλεύτηκε επαρκώς. Σήμερα όπως προείπα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, με τον Αστέρα να αδικείται εν πολλοίς απ τη βαθμολογική του θέση, άξιζε να έχει κάποιους βαθμούς παραπάνω. Για παράδειγμα στο τελευταίο παιχνίδι και την ήττα απ τον Άρη δεν ήταν τόσο κακός. Επί της ουσίας, αναμένω ένα παιχνίδι που θα πάει στην κόψη του ξυραφιού και για τις δύο ομάδες, είναι παιχνίδι που έχει μπόλικη ισοπαλία. Αν φύγει απ εκεί, είμαι ένα κλικ πιο πολύ προς το διπλό και σε απόδοση 1,66 με καλύπτει.

Καλή τύχη