Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: ΤΟ FUN BET ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ, Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ

Ανάμικτα τα συναισθήματα απ το σαβ/κο, όπου το σάββατο κάναμε παπάδες, είδατε τι σημεία βγάλαμε στο live αλλά την Κυριακή πιάσαμε πάτο. Η αλήθεια είναι ότι όπως έγραψα άλλωστε και στην στήλη το πρόγραμμα της Κυριακής δεν με ενθουσίαζε για αυτό και έμεινα απλός παρατηρητής στο live και στο pre game, με μία και μόνο δυάδα με τα αμφίσκορα, που δεν πέρασε. 

Πάμε στα φρέσκα, Τσάμπιονς Λιγκ για σήμερα και φυσικά όλα τα φώτα είναι στο ΟΑΚΑ εκεί όπου η ΑΕΚ περιμένει τη Μπάγερν. Προφανώς δεν τίθεται σύγκριση ανάμεσα στις δύο ομάδες αλλά αυτή η Μπάγερν δεν φοβίζει. Η Μπάγερν του Νίκο Κόβατς κάθε άλλο προκαλεί δέος. Πολλά προβλήματα με το καλημέρα στη σεζόν, μεγάλη γκρίνια και η καρέκλα του Κόβατς, όσο και αν λέει η διοίκηση ότι τον στηρίζει, πρακτικά έχει αρχίσει και τρίζει επικίνδυνα. Αδυνατώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που η Μπάγερν έμεινε χωρίς νίκη σε 4 σερί παιχνίδια (3 για το πρωτάθλημα και 1 για το Τσάμπιονς Λιγκ). Κακές εμφανίσεις, έλειψε φρεσκάδας, δεν άξιζε και κάτι παραπάνω. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν μπορεί η ΑΕΚ να βάλει δύσκολα απόψε στη Μπάγερν. Κοιτάχτε, ο Μελισσανίδης έκανε μία συνηδητή επιλογή να αφήσει ανοχύρωτη την ομάδα του. Η ΑΕΚ υστερεί σε επίπεδο ρόστερ ώστε να φανεί ανταγωνιστική σε παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ, με τον Ουζουνίδη στον πάγκο, ο οποίος πάντα δουλεύει τα παιχνίδια και με το πάθος που δείχνουν οι παίχτες της ΑΕΚ δεν αποκλείω να περάσει δύσκολο βράδυ η Μπάγερν. Στοιχηματικά, εννοείται ΔΕΝ παίζεις διπλό στο 1,30. Προσωπικά, Fun bet να σκοράρει η ΑΕΚ πρώτη γκολ σε απόδοση 5,00.

Η Bet 365 δίνει το γνωστό bonus, του Δωρεάν Στοιχήματος Σε εξέλιξη, οι παλαιότεροι την ξέρετε την στρατηγική μου, την έχουμε αναλύσει άλλωστε αρκετές φορές. Παίζουμε over 0.50 συνολικά στον αγώνα σε απόδοση 1,03 χ 25 ευρώ. Ξεκλειδώνουμε κατά αυτόν τον τρόπο την πρόσφορα. Και εν συνεχεία στο live, έχοντας τα δωρεάν 25 ευρώ, ρίχνουμε κάποιο fun bet. Αν βγει βγήκε, αν όχι δεν χάσαμε και κάτι.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της βραδιάς, ξεχωρίζει το Μάνστεστερ Γιουβέντους, όπου ο Κριστιάνο επιστρέφει στο "θέατρο των ονείρων". Η Μάνστεστερ Γ προέρχεται απ την ισοπαλία στο ντέρμπι με την Τσέλσι όπου ισοφαρίστηκε στο 95. Ήταν γκολ μαχαιριά. Δίκαιο όμως το αποτέλεσμα. Ανύπαρκτη η Γιουνάιτεντ στο α ημίχρονο, εξαιρετική στο β, γύρισε το ματς αλλά κανένα παιχνίδι δεν τελειώνει αν δεν σφυρίξει ο διαιτητής. Πάντως, τα προβλήματα δεν λύθηκαν για τους Κόκκινους διαβόλους απλά επειδή πήραν δύο καλά αποτελέσματα. Μπήκαν για λίγο κάτω απ το χαλί... Εκτιμώ πάντως ότι με μία ισοπαλία θα είναι βολεμένες αμφότερες και θα πάνε χέρι χέρι για να περάσουν στην επόμενη φάση. Ισοπαλία λοιπόν στο 3,30.

Κλείνω τις σημερινές εκτιμήσεις, με το Ρόμα ΤΣΣΚΑ. Ήδη έχω κάνει νύξη για το συγκεκριμένο ματς στο Facebook απ το Σάββατο. Ήδη έχει αρχίσει και υποχωρεί εντόνως το Χ2. Η Ρόμα λοιπόν κατόρθωσε να χάσει και απ τη ΣΠΑΛ το Σάββατο, όπου απ όσο είδα, δεν ήταν καθόλου καλή έχοντας μία ανούσια υπεροχή. Στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει 3 βαθμούς και ισοβαθμεί με τη Ρεαλ στη 2η θέση. Το αποψινό παιχνίδι είναι κρίσιμο διότι μαζί με την ΤΣΣΚΑ θα παλέψουν για το 2ο εισιτήριο αν υποθέσουμε ότι η Ρεαλ θα καθαρίσει την πρωτιά (λέμε τώρα...). Η Ρόμα στην 2η αγωνιστική, διέλυσε την Πλζεν με 5-0 αλλά η ΤΣΣΚΑ δεν είναι Πλζεν. Οι Ρώσοι έχουν την εμπειρία, προέρχονται απ τη νίκη επί της Ρεαλ, θα έχουν την σημαντική απουσία του Ανκιφέεφ που είναι κοκκινισμένος ωστόσο απέναντι σε αυτή τη Ρόμα, οι αποδόσεις προκαλούν. Η Ρόμα είναι αναξιόπιστη και αν μη τι άλλο, το να δίνεις στο 1,80 το να σκοράρει ένα γκολ η ΤΣΣΚΑ στη Ρωμη, δεν το λες άσχημο, κάθε άλλο μάλιστα!

Καλή τύχη και τα λέμε στο live σε Facebook & Twitter.