Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΟ EL CLASICO ΚΑΙ Ο ΤΕΝΝΕΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Εξαιρετική μέρα η χθεσινή όπου βγάλαμε το απόλυτο μετά απ τις κακές επιλογές στο μεσοβδόμαδο κουπόνι. Όπως έγραψα και χτες στο facebook το χρειαζόμασταν. Σήμερα όμως είναι μία άλλη μέρα, είναι μέρα El Clasico.

Α Ισπανίας: Μπαρτσελόνα Ρεαλ Μαδρίτης 1 1,95 (17:15)
Ένα El Clasico διαφορετικό απ όλα τα προηγούμενα διότι δεν υπάρχει πλέον Μέσι και Κρ Ρονάλντο. Ο Μέσι είναι τραυματίας και ο Κρ Ρονάλντο φυσικά πήρε το δρόμο της Ιταλίας. Αμφότερες δεν εντυπωσιάζουν με τον ποδόσφαιρο που παίζουν με τη Ρεαλ όμως να είναι σε κρίση και στην 8η θέση της βαθμολογίας. Την κρίση την οποία έφερε ο ίδιος ο Πέρεθ μη κάνοντας μεταγραφές και φέρνοντας στον πάγκο τον Τεννέ της Ισπανίας. Ποιος Λοπετέγι; πλάκα κάνουμε; Ο Ισπανός δεν μπορεί να διαχειριστεί ούτε τους παίχτες ούτε την πίεση. Οπως προανέφερα η ευθύνη βαραίνει τον Πέρεθ. Αποχωρεί ο Κρ. Ρονάλντο και δεν κάνει ούτε μία ουσιώδη μεταγραφή, ούτε μία! Απόρροια αυτού η Ρεαλ να έχει πρόβλημα στο γκολ ενώ και αμυντικά παραδοσιακά δεν εμπνέει σταθερότητα. Απ την άλλη η Μπαρτσελόνα, ναι μεν δεν θέλγει με την απόδοση της αλλά υπάρχει ένας Μέσι που όταν κολλάει το σύστημα την κρατάει ζωντανή. Απόντος του Αργεντίνου, υπάρχουν παίχτες για να σηκώσουν το βάρος όπως ο Σουάρες και ο Κουτίνιο. Μεσοβδόμαδα πάντως έστω και χωρίς Μέσι κέρδισε εύκολα 2-0 την Ιντερ στο Καμπ Νου. Η απουσία του Μέσι οδήγησε τον άσσο απ το 1,65 στο 1,95 και του έδωσε αξία. Στοίχημα παίζουμε με βάση τα δεδομένα, το αν μεταμορφωθεί η Ρεαλ σήμερα δεν το ξέρω, ούτε έχω γυάλινη σφαίρα. Με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Ρεαλ και με την εικόνα που δείχνει στον αγωνιστικό χώρο ακόμα και κόντρα στην Πλζεν μεσοβδόμαδα, ο άσσος για μένα ειναι η πρώτη επιλογή.



Ουρουγουάη: Μπόστον Ντιφενσορ 2 2,17 (21:30)
Προτελευταία αγωνιστική στην Ουρουγουάη. Η Ντιφενσορ με την Ντανούμπιο δίνουν μάχη στήθος με στήθος για το Λιμπερταδόρες μέσω της ετήσιας βαθμολογίας. Αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμες με 59 βαθμούς. Η Ντανούμπιο παίζει νωρίτερα στις 15:15 με την Φένιξ συνεπώς η Ντιφενσορ θα ξέρει το αποτέλεσμα. Η Ντιφενσορ τελευταία αγωνιστική παίζει εντός με την 1η Πενιαρόλ όπερ και σημαίνει όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Ντανούμπιο, η Ντιφενσόρ θέλει νίκη και μόνο νίκη απόψε διότι τελευταία αγωνιστική η Πενιαρόλ ναι μεν θα είναι αδιάφορη αλλά δεν συνεπάγεται ότι θα ανοίξει και τα πόδια. Απ την άλλη η Μπόστον Ρίβερ είναι αδιάφορη και έχει πάρει και δανεικούς απ τη Ντιφενσόρ. Συνεπώς αξίζει το διπλό στο 2,17.

Καλή τύχη.