Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΘΑ ΤΗΣ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ....

Μετά απ τη μίνι διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων επιστρέφουμε πλέον σε φουλ ρύθμους με ένα αρκετά πλούσιο πρόγραμμα. Φυσικά ισχούουν όλα τα κλισέ, που κατά καιρούς διαβάζετε, περί διακοπής και ότι δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν οι ομάδες τη στιγμή μάλιστα που έρχονται παιχνίδια για Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.

Πάμε στα σημερινά,

Α Γερμανίας: Νυρεμβέργη Χοφενχάιμ 2 1,75 (16:30)
Η Χοφενχάιμ μπορεί να μετρά μόλις δύο νίκες σε εφτά αγωνιστικές ωστόσο δεν παίζει άσχημα και τα αποτελέσματα της, την αδικούν. Αναλογιστείτε μόνο το εξής, ότι σε τελικές προσπάθειες είναι πίσω απ τη Μπάγερν, χώρια τα 5 δοκάρια που έχει ως τώρα(!!) Η Χοφενχάιμ και στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει κάνει δύο πολύ καλά παιχνίδια, πήρε το Χ απ τη Σαχτάρ όπου ήταν πολύ καλή ενώ η Σίτι για να την κερδίσει δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και το πήρε το ματς στα χασομέρια με τον Σίλβα.  Επιπροσθέτως, σήμερα η Χοφενχάιμ έχει και επιστροφές. Απ την άλλη η Νυρεμβέργη ναι μεν είναι αήττητη στην έδρα της αλλά να δούμε και με ποιους έπαιξε; Μάιντς, Αννόβερο, Φορτούνα επί της ουσίας δηλαδή τίποτα το ιδιαίτερο από πλευράς δυναμικότητας. Στα μέγαλα ματς που κλήθηκε να δώσει η Νυρεμβέργη, ακόμα τρώει γκολ... Το διπλό λοιπόν της Χοφενχάιμ θα αποτελέσει επιλογή έστω και αν είναι κουτσουρεμένο στο 1,75

Α Ισπανίας: Μπαρτσελόνα Σεβίλλη Goal/Goal 1,53 (21:45)
Ντέρμπι κορυφής με τη Σεβίλλη όμως στην 1η θέση και τη Μπαρτσελόνα να αγνοεί τη νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές (!!) ενώ έχει δεχθεί γκολ στις 6 απ τις 8 αγωνιστικές. Η ομάδα του Βαλβέρδε δεν είναι σε καλή κατάσταση, είναι προβλέψιμη, έχει χάσει τελείως τη φρεσκάδα της και απλά βασίζεται στις κινήσεις του Μέσι. Απ την άλλη η Σεβίλλη διαθέτει τρομερή ποιότητα απ τη μέση και μπροστά ωστόσο στα μετόπισθεν έχει θέματα. Ο Μπεν Γιεντέρ με την παρέα του, νομίζω ότι ακόμα και στο Καμπ Νου μπορεί να βρει το γκολ. 

Καλή τύχη και φυσικά τα λέμε στο live, σε Facebook και Twitter.