Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΥΦΛΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ

Το αρνητικό σερί συνεχίστηκε και χτες, όπου δεν πέρασε ούτε ο άσσος της Τσίκο ούτε ο άσσος του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζαλγκίρις. Γενικώς κακή ημέρα. Το αφήνουμε πίσω και προχωράμε στα σημερινά όπου το πρόγραμμα δεν λέει και πολλά.

Πρεμιερ Λιγκ: Σαουθάμπτον Νιουκάστλ Χ2 1,90 (17:00)
Τυφλός εναντίον μονόφθαλμου. Με τη Σαουθάμπτον να βρίσκεται στην 16η θέση και τη Νιουκαστλ στην τελευταία θέση, μη έχοντας ακόμα νίκη. Η Σαουθάμπτον μετρά τέσσερα σερί παιχνίδια χωρίς νίκη, όπως είχα γράψει και στις αρχές της σεζόν είναι απ τις ομάδες που θα κινδυνέψουν ενώ ο Μάρκ Χιουζ δεν αποκλείω σύντομα να αποτελέσει παρελθόν απ τον πάγκο άλλωστε το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό στους Αγίους. Απ την άλλη όχι ότι τα πράγματα είναι καλύτερα για τη Νιουκαστλ. Η Νιουκαστλ πραγματοποιεί το δεύτερο χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία της στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μπενίτεθ ψάχνει να βρει τη λύση άλλα που να ξεκινήσει και που να τελειώσει. Προέρχεται απ την ήττα με την Μπράιτον σε ένα παιχνίδι όπου έχασε ευκαιρίες, το σκορ την αδικεί. Είναι κρίσιμο το παιχνίδι το σημερινό, ο Μπενιτεθ ειναι υπό πίεση. Οι παίχτες απ ότι αντιλαμβάνομαι τον θέλουν, συνεπώς παίρνω το ρίσκο και πάω στο χ2

Α Αγγλίας: Μπάρνσλει Μπριστολ Ροβερς 1 1,50 (17:00)
Αναμένεται αντίδραση απ τη Μπάρνσλει, που προέρχεται απ την ήττα με 3-1 απ τη Σρίουσμπερι εκτός έδρας με το σκορ να αποτυπώνει και την εικόνα του αγώνα. Η Μπάρνσλει ειναι απ τα φαβορί για την άνοδο και κόντρα στην αδύναμη εκτός έδρας Μπρίστολ που έχει όλη κι όλη μόλις μία νίκη σε εφτά παιχνίδια, νομίζω ότι θα επανέλθει στις νίκες και ο άσσος μπορει να αποτελέσει στήριγμα.

Καλή τύχη.