Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΓΚΟΛ

Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή μέρα, όπου αφενός πλήρωσε η δυάδα στo site αλλά και στο live είχαμε το απόλυτο με 3 στα 3, με υψηλές αποδόσεις, αφού πέρασε το 1Χ της Τσέλσι σε αποδ 3,50, ο άσσος του Παναθηναϊκού στο 3,00 και το γκολ της Ρεαλ πριν το 80' σε απόδ. 1,80. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά, όπου το κουπόνι δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει ιδιαίτερα γι αυτό και κράτησα μόνο δύο αμφίσκορα.

Α Ιταλίας: Ιντερ Μίλαν Goal/Goal 1.70 (21:30)
Η Ιντερ ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν παρά τις καλές μεταγραφές που έγιναν. Ωστόσο λίγο πριν τη διακοπή έδειξε να παίρνει μπροστά η μηχανή, με τέσσερις σερί νίκες στην Ιταλία και μία με ανατροπή στο Τσάμπιονς Λιγκ και μπαίνει με έναν σχετικό φαβοριτισμό στο ντέρμπι. Κακά τα ψέματα, η Ιντερ ασχέτως τη γνώμη που έχω εγώ για τον Σπάλετι, σαν ρόστερ θεωρώ ότι έχει το πιο πλήρες μετά τη Γιουβέντους. Το θέμα είναι, πως θα το διαχειριστεί ο Σπαλέτι. Κι όταν είσαι σε μία τέτοοια κατάσταση και έρχεται η διακοπή σίγουρα μπερδεύει την κατάσταση. Απ την άλλη η Μίλαν, που συνεχίζει με τον Γκατούσο στον πάγκο. Προέρχεται απ την εύκολη νίκη με 3-1 επί της Κιέβο και πλέον μπαίνει σε έναν μίνι μαραθώνιο έως της 11 του Νοέμβρη που θα έχει δύο παιχνίδια ανά βδομάδα. Επιθετικά βασίζεται πολύ στον Ιγκουαίν και με Τσαλχάνογλου απ τη μία και Σούσο απ την άλλη έχει τον τρόπο να βρει δίχτυα στην άμυνα της Ιντερ, που μόνο φερέγγυα δεν της λες. Απ την άλλη φυσικά η ομάδα του Γκατούσο έχει και εκείνη θέματα στα μετόπισθεν αφού έχει δεχθεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια στη Serie A. Το GoalGoal είναι στο 1,70 και θα έλεγα ότι είναι αρκετά ελκυστικό.

Α Γαλλίας: Νις Μαρσέιγ Goal/Goal 1.61 (22:00)
Πάμε και στο ντέρμπι της Γαλλίας. Η Μάρσειγ που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, διαθέτει την 2η καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και ταυτόχρονα την 2η χειρότερη άμυνα της κατηγορίας πίσω απ την τελευταία Γκινγκάμπ. Κοινώς όσα πάνε και όσα έρθουν για τους Μασσαλούς. Υπάρχουν και σημαντικές απουσίες όπως του Λουις Γκουστάβο και του εξτρεμ Οκάκα. Απ την άλλη η Νις, έχει σοβαρό θέμα στο σκοράρισμα, έχει βάλει όλα κι ολα 7 γκολ. Η αποχώρηση του Πλέα δεν έχει καλυφθεί ακόμα. Η λογική που πάω στο αμφίσκορο, είναι η παρουσία του τρελο Μάριο στη Νις. Η παράδοση πάντως δείχνει goal/goal με 4 σερί. Πάμε στο αμφίσκορο λοιπόν.

Καλή τύχη.