Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΠΕΣΕ

Καταρχήν χρόνια πολλά στους εορτάζοντες στη Δήμητρα και τον Δημήτρη!

Στα δικά μας τα στοιχηματικά τώρα, δεν κύλησε καθόλου καλά το ευρωπαϊκό τριήμερο. Κοινώς πιάσαμε πάτο. Δεν πετύχαμε ούτε κεφτέ με πιρούνι. Πήγαμε σε ρισκαδόρικες επιλογές αλλά και πάλι το μηδέν είναι μηδέν όπως και αν το δεις και δεν κρυβόμαστε πίσω απ το δάχτυλό μας. Όπως λέω και στις επιτυχίες αυτά είναι παρελθόν και μπροστά μας έχουμε ΣΚ. Σπάνιο για τα δεδομένα μου αλλά σήμερα Παρασκευή ανεβάζω στήλη. Αυτό γίνεται μετρημένες φορές μέσα στη χρόνια. Ο λόγος είναι ότι προέκυψε μία καλή δυάδα που μου κίνησε το ενδιαφέρον και ήθελα να πούμε κάποια πράγματα.

Α Κολομβίας: Τσίκο Ντεπ. Πάστο 1 1,80 (23:00)
Στις 02:00 τα ξημερώματα, εκεί που θα είμαστε μεταξύ δεύτερου και τρίτου ποτού, στην Κολομβία η Τσίκο δίνει το παιχνίδια της χρονιάς. Αν δεν κερδίσει έπεσε τόσο απλά. Η Τσίκο αυτή τη στιγμή είναι στην 19η θέση της βαθμολογίας υποβιβασμού της Κολομβίας και κυνηγάει την Ατλέτικο Ουίλα και απομένουν τρεις αγωνιστικές ακόμα. Ρεαλιστικά οι πιθανότητες της Τσικο είναι λίγες για παραμονή όντας στο -7, ωστόσο οφείλει να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της έχουν απομείνει. Υποδέχεται την αδιάφορη Ντεπ Πάστο που πρακτικά έχει πετάξει λευκή πετσέτα με δύο νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια και εκτός έδρας μετρά (1-1-5), είναι η ευκαιρία της Τσίκο να νικήσει και να παραμείνει στην "εντατική". Αν δεν κερδίσει έπεσε και μαθηματικά, τόσο  απλά. Τόσα χρόνια την ατάκα μου σε αυτές τις περιπτώσεις την ξέρετε....

"εμείς θα χάσουμε ένα δελτίο και η Τσίκο την κατηγορία... θα τους "πειράξει" λίγο περισσότερο..."

Ο άσσος είναι σε πτώση, άνοιξε στο 2,20 πλέον παίζει στο 1,80. Φυσιολογικά ακολούθησε αυτην την πορεία.

Euroleague: Παναθηναϊκός Ζαλγκίρις 1 1,43 (21:00)
Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω έκπληξη. Ο Παναθηναϊκός μέσα στο ΟΑΚΑ είναι το ξεκλαθαρο φαβορί. Η Ζαλγκίρις είναι αποδυναμωμένη σε σχέση με πέρσι, δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά, με μόλις μία νίκη στις τρεις αγωνιστικές. Το διπλό μέσα στην έδρα της Εφες δεν είχε ανάλογη συνέχεια ενώ η ομάδα του Πασκουάλ έβγαλε αντίδραση και διέλυσε την Γκραν Κανάρια την προηγούμενη βδομάδα με 102-87. Άσσος λοιπόν για να κλείσει η δυάδα.

Καλή τύχη.