Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΓΚΟΛ

Εξαιρετικά μας πήγε η χθεσινή μέρα, όπου όχι μόνο μας πλήρωσε η δυάδα με την έκπληξη της Ατλέτικο και τον άσσο του Παναθηναϊκού στο site αλλά μας πλήρωσε και το live όπου επίσης είχαμε δύο στα δύο. Ελπίζω σε ανάλογη μέρα και σήμερα.

Σούπερλιγκ: Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Goal/Goal 2,10  (20:30)
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα να σκοπό να ασχοληθώ με το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο βλέποντας την απόδοση στο αμφίσκορο μπήκα στο πειρασμό και το έπαιξα. Ο Ολυμπιακός και λόγω έδρας είναι το φαβορί της αναμέτρησης αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα ως ομάδα απ τη μέση και μπροστά για να πάει το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Αμφότερες οι ομάδες απ τη μέση και μπροστά διαθέτουν παίχτες που κάνουν τη διαφορά και δύσκολα θα τους κρατήσουν οι αντίπαλες άμυνες. Άλλωστε τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ μας έχουν δείξει μέχρι στιγμής ότι έχουν σοβαρά θέματα στην άμυνα. Εξού λοιπόν και η επιλογή μου στο αμφίσκορο.

Α Γαλλίας: Λιλ Μαρσέιγ Goal/Goal 1,61 (22:00)
Για τη Μαρσέιγ φαντάζομαι δεν χρειάζεται να πουμε πολλά. Όσα πάνε και όσα έρθουν είναι η ομάδα της Μασσαλίας. Ενδεικτικά αναφέρω τα σκορ της στα τελευταία έξι παιχνίδια 1-3, 2-2, 3-2, 4-0, 2-4 και 3-2. Προέρχεται απ τη νίκη κόντρα στο Στρασβούργο διασκεδάζοντας κάπως τις εντυπώσεις απ την ήττα στο ντέρμπι με τη Λυών άλλα όσο η άμυνα θυμίζει παιδική χαρά δύσκολα θα βρει σταθερότητα η Μαρσέιγ. Απ την άλλη η Λιλ είναι σφιχτή ομάδα, καμία σχέση με τη Μαρσέιγ ωστόσο εντός έδρας βρίσκει δίχτυα, κάνει ευκαιρίες, ασχέτως αν τις βγαίνουν ή όχι τα ματς, όπως στο τελευταίο με την Μπορντό όπου έχασε ενώ έπαιξε καλά. Η λογική λέει ότι ένα γκολ το έχουν και οι δύο ομάδες.

Καλή τύχη