Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΡΙΤΗΣ: Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΛΑΜΠΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ


Μέτρια κύλησε το ΣΚ, αν πέρναγε χτες η Σεβίλλη θα έκλεινε καλά, εν τούτοις φάνηκε κατώτερη των προσδοκιών, κάκιστη εμφάνιση, αδικήθηκε βέβαια απ τη διαιτησία αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Ότι κάναμε κάναμε το ΣΚ και πάμε στα ωραία μιας και η γιορτή ξεκινάει. Ξεκινάει το champions league, ξεκινάει η γιορτή αλλά με προσοχή γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός. 

Ένα σημείο έχω κρατήσει απ το σημερινό πρόγραμμα, το διπλό της Ατλέτικο με τη Μονακό.

Η Μονακό του Ζαρντίμ, δεν έχει να θυμίσει σε κάτι την ομάδα του παρελθόντος. Έχει αποδυναμωθεί αισθητά, στο πρωτάθλημα έχει μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές και αυτή ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Ναντ. Γενικότερα κακές οι εμφανίσεις της και φυσικά ο Ζαρντίμ δε γίνεται να βγάζει λαγούς απ το καπέλο. Απ την άλλη και η Ατλέτικο δεν έχει ξεκινήσει καθολου καλά, με μία μόλις νίκη και αυτή στο πρωτάθλημα επί της Ράγιο Βαγιεκάνο. Προέρχεται απ τη γκέλα το Σάββατο κόντρα στην Ειμπάρ. Μέτρια εμφάνιση, προφανώς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων ωστόσο κόλλησε στην άμυνα της Ειμπάρ, έμεινε πίσω με γκολ στο 87 για να ισοφαρίσει και εκείνη στο 94. Ωστόσο, αφενός στον πάγκο έχει τον Σιμεόνε που είναι ο ιδανικός στο ντοπάρει τους παίχτες και να κάνει το restart και αφενός διαθέτει ένα ποιοτικότατο ρόστερ που απλά είναι θέμα χρόνου ώστε να γυρίσει το μομέντουμ. Το διπλό στο 1,75 το λες και τίμιο.

Απ τα υπόλοιπα δεν έχω κρατήσει κάτι. Επειδή θα με ρωτήσετε για το bonus που δίνει η Bet365 στο Λίβερπουλ Παρί, η στρατηγική μου είναι γνωστή. Παίζουμε over 0.50 στον αγώνα σε απόδ 1,05, επί της ουσίας για να ξεκλειδώσουμε την προσφορά και έπειτα με το free bet των 25 ευρώ, παίζουμε κατά το δοκούν, σε υψηλή απόδοση και αν έρθει, ήρθε.

Καλή τύχη και φυσικά τα λέμε στο live σε Facebook και Twitter.