Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΙΜΕΟΝΕ

Ένα γεμάτο και άκρως ενδιαφέρον κουπόνι έχουμε μπροστά μας για το ΣΚ, όπου κυριαρχούν τα ντέρμπι σχεδόν σε όλα τα μεγάλα πρωτάθληματα. Ενδεικτικά αναφέρω, Τσέλσι Λίβερπουλ, Ρόμα Λάτσιο, Γιουβέντους Νάπολι, Ρεαλ Ατλέτικο και το δικό μας Ολυμπιακός ΠΑΟΚ. Είναι παιχνίδια που κατ εξοχήν δεν είναι εύκολο να γίνουν εκτιμήσεις και μπορείς εύκολα να εκτεθείς αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις, μία απ αυτές είναι και σήμερα όπου θα ασχοληθούμε στοιχηματικά με το ντέρμπι της Μαδρίτης. Ας τα πάρουμε με τη σειρά όμως,

Σούπερλιγκ: Παναθηναϊκός ΠΑΣ Γιάννενα 1 1,70 (19:00)
Ο παναθηναϊκός και τα μωρά του Δώνη αδιαμφισβήτητα έχουν κλέψει τις εντυπώσεις. Ζητούμενο πλέον το πως θα υπάρξει συνέχεια σε όλο αυτό. Ο κόσμος έδειξε να το εκτιμά αυτό και στο παιχνίδι κόντρα στο Λεβαδειακό την προηγούμενη βδομάδα είχε 20 χιλ κόσμο. Σήμερα ούτε τους μισούς δεν θα έχει ελέω της κακοκαιρίας. Το σημερινό παιχνίδι κατά τη γνώμη είναι το πιο δύσκολο απ όλα και εκείνο που χρήζει προσοχής. Ο ΠΑΣ είναι καλοδουλεμένη ομάδα ωστόσο η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι τέτοια που ο άσσος του 1,70 είναι ελκυστικός, αν ήταν χαμηλότερος απλά θα τον προσπερνούσα.



Primera Division: Ρεάλ Μαδρίτης Ατλέτικο Χ2 1,85 (21:45)
Ήδη απ την τετάρτη στο facebook σας είχα προιδεάσει για αυτή την επιλογή και ο λόγος φυσικά ήταν να προλάβουμε την απόδοση, το Χ2 ήταν στο 2,00(!!) Προσέξτε, το ανέβασα πριν το 3-0 της Ρεαλ απ τη Σεβίλλη. Η αλήθεια ειναι ότι η Ρεαλ χωρίς Κριστιάνο είναι φαγητό χωρίς αλάτι. Μπορεί η αποχώρηση του CR7 να άνοιξε το δρόμο ώστε να φανούν άλλοι όπως ο Μπέιλ, ο Ισκο αλλά η απουσία του Πορτογάλου είναι εμφανής. Πόσο μάλλον που σήμερα θα λείψει και ο Ίσκο. Ο Λοπετέγι στον πάγκο αν συνεχίσει έτσι η Ρεαλ δεν τον βλέπω να βγάζει παρέλαση. Εδώ που τα λέμε είναι μία αναλώσιμη λύση απ τον Φλωρεντίνο Πέρεθ τη στιγμή που δεν έχει κάνει κάποια αξιόλογη μεταγραφή. Σίγουρα το 3-0 απ τη Σεβίλλη και κυρίως η είκονα που έβγαλε η Ρεαλ ίσως οδηγήσουν στο να βγάλει αντίδραση στο ντέρμπι αλλά με το ίσως δεν γράφεται η ιστορία. Απ την άλλη η Ατλέτικο δεν έχει θέλξει με το ποδόσφαιρο που παίζει. Έχει ξεκινήσει πολύ μέτρια τη χρονιά και μιλάμε για μία ομάδα που είναι ίδια με πέρσι. Είναι θέμα συγκυρίας εκτιμώ και αργά ή γρήγορα θα ανέβει η Ατλέτικο. Άλλωστε η παρουσία του Τσόλο Σιμεόνε στον πάγκο είναι εγγύηση γι αυτό. Η Ατλέτικο είναι αήττητη εδώ και μία πενταετία στο Μπερναμπέου οπότε ένας ακόμα λόγος για να πάω στην κόντρα της Βασίλισσας.



ΥΓ: Μήπως σήμερα είναι και η μέρα που οι παίχτες φάνε τον Special One?

Καλή τύχη.