Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ;

Καλό μήνα σε όλους!

Όσον αφορά το μεσοβδόμαδο κουπόνι, λίγα πράγματα, επί της ουσίας το βασικό μας bet με την πρόκριση του ΠΑΟΚ χάθηκε πανηγυρικά. Την Πέμπτη με το Europa League επέλεξα να μην ασχοληθώ, δεν ανέβασα στήλη και ήταν απ τις ημέρες που δεν έπαιξα ούτε ευρώ. 

Πάμε στα σημερινά,

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ Λίβερπουλ G/G 1,90 (14:30)
Η Λίβερπουλ έχει μπει δυνατά στο πρωτάθλημα, δείχνει τις ορέξεις της, έχει το απόλυτο με 3 στα 3, όπου δεν έχει δεχθεί μάλιστα γκολ! Αν δεν δεχθεί και στο σημερινό παιχνίδι γκολ, πάει για ρεκορ 20ετιας και βάλε, το μακρινό 1990 είχε να ξανά γίνει αυτό. Δεν έχει παίξει κάποιο τρομερό ποδόσφαιρο ωστόσο πλέον έχει το know how να παίρνει τις νίκες και κυρίως έχει έναν σοβαρό τερματοφύλακα κάτω απ τα δοκάρια τον Άλισον αντί για τον περσινό κλόουν. Απ την άλλη η Λέστερ έχει δύο νίκες και μία ήττα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Δεν έχει κάνει αξιοπρόσεκτες εμφανίσεις και γενικότερα τις αλεπούδες δεν τις βλέπω ζωηρές φέτος. Σήμερα θα λείψει και ο Βάρντι, με τον Ιενάτσο να παίζει στην κορυφή. Παραδοσιακά τον Κινγκ Πάουερ, είναι μία δυνατή έδρα, σήμερα θα είναι δοκιμασία για τη Λίβερπουλ και ένα πραγματικό τέστ έστω και χωρίς τον Βάρντι. Βλέποντας αυτό το αμφίσκορο στο 1,90, δε γινόταν να μην το προτιμήσω. 

Α Ιταλίας: Μπολόνια Ιντερ 2 1,61 (19:00)
Η καρέκλα του Σπαλέτι έχει αρχίσει ήδη και τρίζει. Τραγικές εμφανίσεις για την Ιντερ τις δύο πρώτες αγωνιστικές παρά τις καλές μεταγραφές που έχουν γίνει. Ο Σπαλέτι δεν έχει καταφέρει να παρουσιάσει κάτι αξιόλογο. Με την Τορίνο βρέθηκε να κερδίσει 2-0 για να καταφέρει στο τέλος να ισοφαριστεί σε 2-2 και να πάθει μπλακ αουτ. 1 μόλις βαθμός λοιπόν στα δύο πρώτα παιχνίδια, το οποίο είχε να συμβεί επί Ντε Μπουρ και πριν 35 χρόνια. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν την πίεση που υπάρχει πλέον στον Σπαλέτι. Το καλό για τον Σπαλέτι πάντως είναι ότι σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει βασικός ο Ναιγκολάν, στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Ιντερ και μαζί με τον Πέρισιτς θα κινούνται πίσω απ τον Ικάρντι. Στον αντίποδα η Μπολόνια στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δεν έχει καταφέρει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει τον Ιντζάγκι. Άραγε να μπει ο ίδιος μέσα; Στο τελευταίο παιχνίδι με την Φροζινόνε ήταν καλύτερη η Μπολόνια και άξιζε τη νίκη. Η αναγκαιότητα για αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την ανωτερότητα των Νερατζούρι μας οδηγεί στο διπλό.

Καλή τύχη.