Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΜΕ ΡΟΧΙΜΠΛΑΝΚΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ

Σε γενικές γραμμές καλά πήγε το μεσοβδόμαδο κουπόνι, πέρασανε τα δυνατά μας σημεία και αν πέρναγε και το 1Χ του ΠΑΟΚ την Πέμπτη, θα ήταν απλά εξαιρετικό. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι αποδείχθηκε λάθος η έμπνευση που είχα να κοντράρω την Τσέλσι. Ο ΠΑΟΚ φάνηκε πολύ λίγος για να διεκδικήσει κάτι απ το παιχνίδι. Τελείως λάθος και το κοουτσάρισμα απ τον Λουτσέσκου με την επιλογή του να παίξει με δύο βαριά κορμιά στην άμυνα λες και η Τσέλσι θα έπαιζε με σέντρες.
Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και πάμε στα σημερινά,

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ Χάντερσφιλντ 1 1,66 (17:00)
Η Λέστερ προέρχεται απ την ήττα με τη Μπόρνμουθ με 4-2, όπου μείωσε στο 88 και στο 89. Είχε το άλλοθι βέβαια ότι έμεινε με 10 παίχτες απ το 69 με το σκορ στο 3-0 αλλά γενικά το σκορ αποτυπώνει και την εικόνα του αγώνα ανεξαρτήτως αν είχε κάποιες ευκαιρίες μετά το 1-0. Ο Πυέλ καλείται να βρει λύσεις. Η Λέστερ έχει γίνει δυσκοίλια στην παραγωγή των φάσεων ωστόσο απέναντι της βρίσκει την κατά τη γνώμη μου πιο αδύναμη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Για σήμερα εκτός είναι ο κάπτεν Μόργκαν ενώ στον πάγκο αναμένεται και ο παρτενέρ του στα στόπερ ο Μαγκουαιρ. Αμφότεροι βαριά κορμιά (σαν το αμυντικό δίδυμο του ΠΑΟΚ) και δεν πολύ ταιριάζουν. Οι Αλεπούδες εντός έδρας είναι αποτελεσματικές, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο παίρνει τα αποτελέσματα και γι αυτό θα πάω στον άσσο.

Α Ισπανίας: Χετάφε Ατλέτικο Μ 2 1,90 (19:30)
Δεν σας κρύβω ότι ήταν το πρώτο σημείο που κράτησα κοιτάζοντας το κουπόνι. Η Ατλέτικο που μας πλήρωσε και μεσοβδόμαδα με τη Μονακό. Παρ ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα, γύρισε το παιχνίδι πριν πάει καν στα αποδυτήρια. Στο β ημίχρονο η ομάδα του Σιμεόνε (για ακόμη μία φορά ήταν στην εξέδρα), έκανε άριστη διαχείριση του σκορ. Στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, προέρχεται από μεγάλη γκέλα κόντρα στην Ειμπάρ, όπου ισοφάρισε στα χασομέρια και το αποψινό παιχνίδι είναι must win. Αδόκιμος ο όρος για τόσο νωρίς στο πρωτάθλημα και ίσως λανθασμένος αλλά τον βάζω για να δείξω την αναγκαιότητα που υπάρχει για νίκη στην Ατλέτικο. Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η Ατλέτικο ξεκίνησε ακόμα και για βλέψεις για πρωτάθλημα και έχει ήδη μείνει πίσω. Ποιοτικά προφανώς είναι σκαλιά πάνω απ τη Χετάφε που δεν είναι τίποτα το ιδαίτερο. Συνεπώς θα πάμε στο διπλό.

Καλή τύχη.