Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΕΝΑΣ ΑΡΗΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

Το απόλυτο είχαμε χτες στο site, με την δυάδα να μας πληρώνει εύκολα, ανάψαμε και μία δυάδα στο μπόι του Άλιστον Μπέκερ που την είδε λίγο Κάριους, έκανε τη γκέλα και η Λέστερ πέτυχε το γκολ για να βγει το αμφίσκορο ενώ η Ιντερ το βράδυ δυσκολεύτηκε στο α ημίχρονο αλλά στο β ημίχρονο ξεμπούκωσε και πέρασε δια περιπάτου απ την Μπολόνια.
Πάμε στα σημερινά,

Superleague: Άρης Λάρισα 1 1,75 (19:15)
Ο Άρης έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρεμιέρα, νικώντας με 3-0 μέσα στην έδρα της Λαμίας, σε ένα βρεγμένο βαρύ τερέν. Χορεύοντας & σκοράροντας στην βροχή θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος του παιχνιδιού. Ο Αρής θα βασιστεί εν πολλοίς στην έδρα του φέτος. Δείχνει ότι γίνεται αξιοπρεπής δουλειά αλλά είναι πάρα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Απ την άλλη ΑΕΛ πέρασε νικηφόρα απ την έδρα του Απόλλων Σμύρνης και φέτος στόχος είναι η αποφυγή του υποβιβασμού, προσωπικά με βάση το ρόστερ που έχει, δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίαζει και σήμερα θα της λείψουν τα δύο βασικά της στόπερ. Μπορεί το αποψινό παιχνίδι να διεξάγεται στο Καυταντζόγλειο και όχι στο Χαριλάου, ωστόσο δεν είναι μεγάλη η απόσταση που χωρίζει τα δύο γήπεδα οπότε εκτιμώ ότι οι οπαδοί του Άρη θα δώσουν το παρών. Ο άσσος στο 1,75 μοιάζει τίμιος.

Championnat: Μονακό Μαρσέιγ Goal/Goal 1,53 (22:00)
Απ τις σπάνιες φορές που η Μαρσέιγ δίνεται ως φαβορί στην έδρα της Μονακό, μέσα στο πριγκιπάτο. Απόρροια και της φετινής αποδυνάμωσης της Μονακό με τον Ζαρντίμ να καλείται να διαχειριστεί τα κενά που προέκυψαν. Μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί της Ναντ ακολούθησαν η ισοπαλία με τη Λιλ και η ήττα απ τη Μπορντό. Απ την άλλη η Μαρσέιγ, που και εκείνη μετά τη νίκη της πρεμιέρας, μέτρησε μία ισοπαλία και μία ήττα,  παραμένει ποιοτική απ τη μέση και μπροστά, έχοντας τον Παγέ και την παρέα του αλλά πίσω έχει προβλήματα. Η λογική λέει ότι θα δούμε γκολ και απ τις δύο πλευρές.

Καλή τύχη.