Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΔΩΝΗ & Η ΡΕΒΑΝΣ ΓΙΑ ΠΑΟΚ

Εξαιρετικά κύλησε η χθεσινή μέρα, όπου είχαμε 2 στα 2, με το διπλό της Ατλέτικο και τον άσσο της Λέστερ να επιβεβαιώνονται εύκολα και ξεκούραστα. Ελπίζω ίδια εικόνα να έχουμε και σήμερα όπου ήδη από χτες έχω ανεβάσει τη δυάδα στο facebook.

Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά,

Σούπερλιγκ: Παναθηναϊκός Λεβαδειακός 1 1,60 (19:00)
Fun bet: Anytime scorer Μπουζούκης 4,50
Τα μωρά του Δώνη έχουν τρελάνει κόσμο. 3 στα 3, έσβησαν το -6 με το καλημέρα και πλέον βαδίζουν προς το καλύτερο δυνατό, όποιο και αν είναι αυτό. Η δουλειά του Δώνη είναι εξαιρετική, φαίνεται αυτό όχι μόνο απο τα αποτελέσματα αλλά και απ τις εμφανίσεις. Ο Δώνης παρουσιάζει μία ομάδα που ξέρει τι θέλει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και τα πιτσιρίκια έχουν βγάλει τρομερή ποιότητα στο παιχνίδι τους. Οι εμφανίσεις αυτές έχουν βάλει αυτό το νοσηρό κλίμα που υπήρχε γύρω απ τα διοικητικά σε δεύτερη μοίρα, με τον Αλαμπούφο και τις ιστορίες του. Απ την άλλη ο Λεβαδειακός που στάθηκε καλά στο Καραΐσκάκη, δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα και αν υποτιμηθεί δεν αποκλείεται να έρθει γκέλα. Ωστόσο, εκτιμώ ότι κάτι τέτοιο δε θα συμβεί και οι πιτσιρικάδες θα πάρουν ένα ακόμα τρίποντο. 

Σουπερλιγκ: ΠΑΟΚ ΑΕΚ 1 1,90 (20:30)
Το ντέρμπι των δικεφάλων, με τις δύο ομάδες να έχουν χρωστούμενα από πέρσι και το κλίμα να έχει ήδη δυναμιτιστεί. Με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει ρεβανς για την απώλεια τίτλου πέρσι στα χαρτιά και την ΑΕΚ για να υπερασπιστεί τον τίλο του πρωταθλητή. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ένα κάκιστο παιχνίδι, όπως έγραφα και χτες κόντρα στην Τσέλσι. Τραγική εικόνα ομάδας με τελείως λάθος κοουτσάρισμα και την ΑΕΚ απ την άλλη να προέρχεται απ το παιχνίδι στην Ολλανδία κόντρα στον Αίαντα, όπου ήταν πολλά με λίγα το ματς και φάνηκε η γύμνια του ρόστερ της. Ο Μελισσανίδης παρ ότι πήρε τα εκατομμύρια του Τσάμπιονς Λιγκ, προσπάθησε με τα ψέμματα να κάνει ομάδα. Δε γίνονται έτσι οι ομάδες και όσο και αν ο Μαρίνος προσπαθεί η ΑΕΚ έχει τεράστια κενά. Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που έχει ποιότητα στο ρόστερ του, ειδικά μεσοεπιθετικά και γι αυτό κινούμαι στον άσσο. Αναμένω φυσικά και το πάθος των παιχτών του ΠΑΟΚ, που θα τους παρασύρει εξέδρα λόγω των περσινών γεγονότων. 

Καλή τύχη.