Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ

Μας πλήρωσε χτες η Ατλέτικο όπου παρ' ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ το γύρισε το παιχνίδι απ το Α ημίχρονο και μετά απλά κράτησε το 2-1. Δίκαιη η νίκη βάση εμφάνισης των Μαδριλενων και σωστό το διάβασμα και η χθεσινή ανάλυση από πλευράς μας .

Στα σημερινά, φυσικά ξεχωρίζει το παιχνίδι του Αγιαξ με την ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση αλλά ο Μελισσανίδης στέλνει τον Ουζουνίδη ξυπόλητο στα αγκάθια. Δεν έχει λογική η επιλογή του Μελισσανίδη να μην κάνει καλές μεταγραφές ενώ έχει πάρει τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος πάντων, στοιχηματικά δεν θα με απασχολήσει το ματς και σήμερα ένα και μόνο σημείο θα κρατήσω, το διπλό της Γιουβέντους.

Τσάμπιονς Λιγκ: Βαλένθια Γιουβέντους 2 1,85 (22:00)
Το σάββατο κάθισα να δω το Βαλένθια Μπέτις, εκεί όπου όλοι ανέμεναν την πρώτη νίκη της Βαλένθια στο Ισπανικό πρωτάθλημα. Εν τούτοις, η εμφάνιση για ένα ακόμα παιχνίδι ήταν μέτρια. Και το "μέτρια" κολακεύει τις νυχτερίδες. Οι μεταγραφές δεν έχουν δέσει ακόμα, πχ ο Γκαμέιρο είναι λίγο έξω απ τα νερά του. Γενικά ήταν μία ακόμα εμφάνιση που δεν έπεισε. Απ την άλλη η Γιουβέντους κινείται στον αστερισμό του Κρ. Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σκόραρε επιτέλους στο παιχνίδι με τη Σασσουόλο την Κυριακή και πλέον έβγαλε από πάνω του την πίεση. Η αλήθεια είναι  ότι ο Κριστιάνο είχε χάσει πολλές ευκαιρίες για να πετύχει το πρώτο του τέρμα. Και τώρα που μπήκε το πρώτο, όλα τα υπόλοιπα θα είναι εύκολα. Το αποψινό παιχνίδι είναι σημαντικό για αμφότερες τις ομάδες. Απ τη μία η Βαλένθια ψάχνει μια καλή εμφάνιση-αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα όπως η Γιουβέντους για να αλλάξει ψυχολογία και απ την άλλη η Γιουβέντους, που η παρουσία του Κρ. Ρονάλντο έχει ανεβάσει στα ύψη τις προσδοκίες και μοιάζει εκ των ουκ άνευ να μπει με το δεξί. Ασχέτως του Πορτογάλου, ποιοτικά η Γιουβε υπερέχει, απ τη μέση και μπροστά έχει τρομερή ποιότητα και δεν νομίζω να αντέξει η άμυνα των νυχτερίδων. Το διπλό στο 1,85 είναι μια χαρά.

καλή τύχη.