Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΚΟΛ

Μετά από μία αποχή 10 και πλέον ημερών λόγω των εθνικών ομάδων και την διοργάνωση της πλάκας με το Uefa Nations League, επιστρέφουμε σε φουλ αγωνιστική δράση με ένα άκρως ενδιαφέρον κουπόνι.

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ Λίβερπουλ Goal/Goal 1,57 (14:30)
Είναι το παιχνίδι του Σ/Κ στην Πρέμιερ Λιγκ και με την ποιότητα που διαθέτουν αμφότερες ομάδες απ τη μέση και μπροστά θα μου προξενήσει εντύπωση αν δεν έχουμε γκολ και απ τις δύο πλευρές. Άλλωστε το δείχνει και η παράδοση με τα τελευταία 7 απ τα 9 παιχνίδια που έχουν δώσει στην έδρα της Τότεναμ να έχουν γκολ. Κέιν, Λούκας Μόουρα απ τη μία, Σαλάχ, Φιρμίνιο, Μανέ απ την άλλη. Προσθέστε επίσης και την απουσία του Λιορίς κάτω απ τα δοκάρια σε συνδυασμό με τις παλινωδίες που εμφάνισε στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν η Τότεναμ στην άμυνα, θεωρώ πολύ δύσκολο να κρατήσει το μηδέν. Λογική επιλογή το αμφίσκορο λοιπόν.

A Τουρκίας: Ανκαραγκούτσου Ακίσασπορ Goal/Goal 1.72 (17:00)
Η νεοφώτιστη Ανκαραγκούτσου, μέχρι στιγμής ασχέτως των αποτελεσμάτων έχει κάνει καλά παιχνίδια και έχει βρει γκολ σε όλα της τα παιχνίδια έως τώρα απ την άλλη η Ακίσαρ που δεν έχει νίκη έως τώρα καλείται να βγάλει αντίδραση και να ψάξει τη νίκη στην έδρα των νεοφώτιστων. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από μη νίκη στην αγωνιστική πριν τη διακοπή αλλά επίσης αμφότερες με καλές εμφανίσεις. Ανασταλτικά έχουν και οι δύο θέματα όπερ και σημαίνει ότι θα πάμε με το αμφίσκορο, το οποίο βρίσκουμε στο 1,72.

Α Ισπανίας: Αθλ. Μπιλμπάο Ρεάλ Μαδρίτης Goal/Goal 1.53 (21:45)
Η Μπιλμπάο έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι απ τις 27 Αυγούστου και αυτό διότι το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής κόντρα στη Βαγιεκάνο είχε αναβληθεί και ύστερα ακολούθησε η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων. Ο Μπερίσο λοιπόν είχε χρόνο να δουλέψει με τους παίχτες του και είναι σε θέση να βάλει δύσκολα στη Βασίλισσα. Άλλωστε στις 4 απ τις 5 τελευταίες αναμετρήσεις κόντρα στη Βασίλισσα είχε βρει δίχτυα. Με Σουσαέτα, Αντούριθ και Ι. Γουίλιαμς μπροστά οι Βάσκοι. Απ την άλλη η Ρεαλ έχει κάνει το 3 στα 3 αλλά δεν έχει παίξει και σπουδαίο ποδόσφαιρο και σήμερα είναι το πρώτο απαιτητικό τεστ για την ομάδα του Λοπετέγι. Και μιας και είπα Λοπετέγι, θεωρώ ότι είναι προπονητής υπό προθεσμία... Τέλος πάντων, προφανώς η Ρεαλ ακόμα και χωρίς τον Κρ. Ρονάλντο έχει παίχτες που κάνουν τη διαφορά και φαίνονται ακόμα παραπάνω λόγω της απουσίας του Πορτογάλου, με κυριότερο όλων τον Μπέιλ. Οι αμυντικές αδυναμίες της Ρεαλ είναι γνωστές συνεπώς και εδώ θα πάμε με το αμφίσκορο.

Καλή τύχη.