Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ: ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ΑΦΟΥ

Καλή (στοιχηματική) σεζόν λοιπόν να έχουμε!

Ουσιαστικά πάμε από Αύγουστο χειμώνα, με το κουπόνι απ' το επόμενο Σ/Κ να γεμίζει καθώς ξεκινάει μεταξύ άλλων τόσο η Πρέμιερ Λιγκ όσο και το Championnat. Σήμερα όμως έχουμε τα πρώτα παιχνίδια για τον γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Σπαρτάκ Μόσχας και η Σέλτικ την ΑΕΚ. Στοιχηματικά θα με απασχολήσει μόνο το παιχνίδι της Τούμπας.

Και μιας και είπα Τούμπα, δε θα πέφτει ούτε καρφίτσα σήμερα, καθώς εδώ και μέρες υπάρχει sold out. Δικαιολογημένα καθ' ότι ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα και επιβλητικά την Βασιλεία δύο φορές και πήρε πανάξια την πρόκριση. Γενικά υπάρχει μία φρενίτιδα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, τα διαρκείας φεύγουν σαν χαρτιά στον άνεμο και ο Σαββίδης έχει τάξει μεγάλο πριμ. Πραγματικά προκάλεσε εντύπωση η ετοιμότητα της ομάδας του Λουτσέσκου για τέτοιο σημείο της χρονιάς. Φυσικά πλέον το εμπόδιο είναι σαφώς μεγαλύτερο. Άλλο η αποδυναμωμένη Βασιλεία και άλλο η Σπαρτάκ Μόσχας. Πόσο μάλλον όταν οι Ρώσικες ομάδες, τέτοια εποχή είναι σε πολύ καλύτερη ετοιμότητα από πολλές ομάδες της Ευρώπης καθ ότι το πρωτάθλημα της Ρωσίας είναι ήδη σε εξέλιξη. Η Σπαρτάκ πέρσι τερμάτισε 3η στη Ρωσία, σαν ρόστερ έχει καλό και ενισχύθηκε με τους Γκίγκο από Γάνδη και Τασάεφ απ τη Ντιναμό. Ναι μεν καλό το ρόστερ αλλά δεν τρομάζει κιόλας, με την έννοια ότι δεν πρόκειται για μεγαθήριο.

Στοιχηματικά η επιλογή μου θα είναι ο άσσος, στηριζόμενος κατά βάση στη δύναμη της έδρας και στην εικόνα που παρουσίασε ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βασιλεία. Για τον ΠΑΟΚ βέβαια να πούμε ότι είναι εκτός ο Βιερίνια και ο αμφίβολος ο Κάνιας. Θεωρώ ότι θα είναι προσεγμένο παιχνίδι, ο Λουτσέσκου δεν θα πάρει ρίσκα και θα πάει το παιχνίδι, ώστε να πάρει μία καθαρή νίκη. Πάμε με τον άσσο λοιπόν.