Παρασκευή 17 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΣΑΝ ΜΑΕΣΤΡΟΣ

Πρεμιέρα λοιπόν αυτό το Σ/Κ για Ιταλία, Ισπανία και Γερμανία (έστω και στο κύπελλο) και πλέον το κουπόνι έχει γεμίσει. Απομένει μόνο η Bundesliga και φυσικά η Superleague για να πάρει την χειμερινή μορφή του, το κουπόνι. Ως είθισται να λέω κάθε χρόνο τέτοια εποχή, δεν χρειάζονται ανοίγματα, κινούμαστε όσο πιο προσεχτικά γίνεται και με τις λιγότερες δυνατές επιλογές. Πόσο μάλλον όταν πολλές ομάδες είναι επηρεασμένες και λόγω Μουντιάλ.

Πάμε στα σημερινά,



Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον Σαουθάμπτον 1 1,88 (17:00)
Καταρχήν ο άσσος είχε ανοίξει στο 2,30 στις αρχές Αυγούστου και πλέον παίζει στο 1,80-1,90. Φυσικά υπάρχει εξήγηση και βρίσκεται στην εικόνα των δύο ομάδων στην 1η αγωνιστική. Απ τη μία η Έβερτον, δείχνει να είναι καλοδουλεμένη ομάδα απ τον Μάρκο Σίλβα. Έχει πάρει την μπαγκέτα και την καθοδηγεί. Ναι μεν ήρθε 2-2 με τη Γουλβς, ωστόσο η Έβερτον δεν είχε καμία σχέση με το περσινό συνοθυλεύμα ομάδας. Υπήρχε πλάνο, κυκλοφορούσε τη μπάλα και το ότι έμεινε με 10 παίχτες απ το 40 κι όμως κατάφερε και πήρε το Χ, κάτι δείχνει για τη συνέχεια. Λίρα εκατό θα αποδειχθεί ο Ρίτσαρλισον. Ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να παρατάξει τα ζαχαρωτά με Τοσούν στην κορυφή και πίσω τριάδα Γουόλκοτ, Σίγκουρτσον και Ρίτσαρλισον. Απ την άλλη η Σαουθάμπτον δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της κόντρα στη Μπέρνλι. Μέτρια εμφάνιση δίχως κάτι το ιδαίτερο. Κινήθηκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο απ το 70 και μετά. Ωστόσο, εκτιμώ ότι φέτος η Σοαυθάμπτον θα κινηθεί σε χαμηλές πτήσεις, δεν αποκλείω να κινδυνέψει κιόλας. Πέραν της εικόνας της 1ης αγωνιστικής θεωρώ ότι και σαν ρόστερ η Έβερτον είναι ένα κλικ καλύτερη οπότε επιλογή μου θα είναι ο άσσος.



Α Σκωτίας: Ρειθ Ιστ Φάιφ 1 1,61 (17:00)
Η Ρέιθ που πέρσι έχασε στο νήμα κυριολεκτικά την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας, θεωρείται φέτος ως το μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Ιδιαίτερα δυνατή στην έδρας της, θυμίζω ότι πέρσι τελείωσε με (15-3-0) ενώ είχε κερδίσει και στα δύο παιχνίδια εντός έδρας την αποψινή αντίπαλο της. Η Ιστ Φαιφ που πέρσι εκτός έδρας μέτρησε όλες κι όλες μόλις πέντε νίκες και φέτος αναμένεται να είναι απ τις ομάδες, που θα τερματίσουν κάπου στη μέση της βαθμολογίας, λίγο πάνω απ τις Φόρφατρ και Στενχάουσμιουρ που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορίας. Δύο στα δύο ήττες για την Ιστ Φάιφ ενώ κέρδισε 3-1 την Καούντεμπιθ για το Τσάλεντζ Καπ. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, η Ρέιθ που πέρσι είχε και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας, θεωρώ ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, άσσος λοιπόν και εδώ.

ΥΓ: Μην ξεχνάτε να κάνετε LIKE στη σελίδα μας στο Facebook και Follow στο Twitter, για να ενημερώνεστε άμεσα για τις εκτιμήσεις και φυσικά για το live betting.