Σάββατο 25 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙ ΡΙΣΚΟ

Εξαιρετικά μας πήγε το μεσοβδόμαδο κουπόνι, ειδικά στο live της Πέμπτης, όπως είδατε σε Facebook και Twitter, είχαμε 4/5 σημεία και πλέον το αρνητικό πρόσημο απ την αρχή της χρονιάς, όπως βλέπετε και στη σχετική στήλη, είναι στις 61 μονάδες. Αν αναλογιστεί κανείς ότι στο πρώτο μισό της χρονιάς είχαμε μεγάλη χασούρα πλέον είμαστε ένα κλικ πριν το γυρίσουμε. 
Αν μη τι άλλο, τόσα χρόνια, το live betting ήταν η αιχμή του δόρατος για το site. Άλλωστε μην ξεχνάτε, ότι ήμουν απ τους πρώτους που έδιναν προτάσεις στο live στο Twitter, το μακρινό 2009. Τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο, να δούμε απολογιστικά πως πήγε η χρονιά. Προφανώς, το α εξάμηνο κινήθηκε αρνητικά, φαίνεται απ τη μπάνκα στην εκάστοτε στήλη.

Δεν χρειάζεται όμως να φλυαρώ περαιτέρω, έχει και καλό καιρό, ότι πρέπει για μπάνιο, οπότε πάμε στα φρέσκα:

Β Ιταλίας: Σαρλεντιτάνα Παλέρμο 1Χ 1,57 (19:00)
Η Παλέρμο θεωρείται απ τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο και λόγω φανέλας και λόγω ρόστερ. Οι στοιχηματικές εταιρίες την παίζουν 2ο ή 3ο φαβορί για την άνοδο. Πέρσι την έχασε στον τελικό των πλέι οφ απ τη Φροζινόνε. Στον πάγκο πλέον βρίσκεται ο Τεντίνο ενώ στο μεταγραφικό παζάρι δεν κινήθηκε ιδιαίτερα. Για την σημερινή πρεμιέρα έχει τέσσερις λογιζόμενους ως βασικούς εκτός. Απ την άλλη η Σαρλεντιτάνα μπαίνει με φιλοδοξίες στη σεζόν και φέτος δόθηκαν πολλά χρήματα για μεταγραφές, έχει καλό ρόστερ αλλά τα τελευταία χρόνια κινείται στη μετριότητα. Φέτος θέλει το βήμα παραπάνω, εντός έδρας παραμένει δυνατή. Από πέρσι αχίλλειος πτέρνα της, ήταν η άμυνά της. Θεωρώ ότι οι αποδόσεις αδικούν ένα κλικ τη Σαρλεντιτάνα, προφανώς μιλάμε για πρεμιέρα με ότι συνεπάγεται αυτό αλλά με βάση και την εικόνα της Παλέρμο εκτός έδρας πέρσι (7-10-4), στράφηκα προς την έδρα.

Σουπερλιγκ: ΠΑΟΚ Αστέρας Τρ. Over 0.50 Αστέρας Τρ. 2,25 (19:15)
Ο ΠΑΟΚ προέρχεται απ το τεράστιο αποτέλεσμα στην Πορτογαλία επί της Μπενφίκα, όπου πήρε την ισοπαλία με 1-1 και πλέον θα πάει για το όλα για όλα στην κατάμεστη Τούμπα την Τετάρτη. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι στον 7ο ουρανό, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας. Έφτασε τα 20.000 διαρκείας και δικαιολογημένα. Κατά την προσωπική μου άποψη, αυτή τη στιγμή σε επίπεδο ρόστερ ο ΠΑΟΚ είναι πάνω τόσο απ τον Ολυμπιακό όσο απ την ΑΕΚ. Καλά για Παναθηναϊκό δεν συζητάμε... Το μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ είναι στο παιχνίδι με την Μπενφίκα και σήμερα υποδέχεται τον Αστέρα Τρ. που και φέτος ποντάρει στην ομοιογένεια. Έκανε αρκετές μεταγραφές αλλά η σημερινή 11αδα δεν αλλάζει σε κάτι σε σχέση με πέρσι. Πήρα το ρίσκο να πάω με το να σκοράρει ένα γκολ ο Αστέρας απόψε. Δεν μου πάει το χέρι να κοντράρω τον ΠΑΟΚ, ο Λουτσέσκου θα κάνει αλλαγές, ας το εκμεταλλευτεί αυτό ο Αστέρας και να μας πληρώσει.

Καλή τύχη.