Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΓΚΟΛ

Δεν πήγε καλά η χθεσινή μέρα, ναι μεν πέρασε το δυνατό μας σημείο με την μίνι έκπληξη της Σαρλεντιτάνα αλλά ο Αστέρας Τρ. δεν έβαλε ένα γκολ στην Τούμπα για να μας πληρώσει η δυάδα. Στο live, είχαμε 0 στα 2, καθαρά λόγω ατυχίας. Χάσαμε το anytime scorer του Κρ. Ρονάλντο, με τον Κριστιάνο να χάνει το άχαστο προ κενής εστίας ενώ η Νότιγχαμ που πήγαμε στο επόμενο γκολ, γίνεται το 0-2 και στα καπάκια 1-2 και δέκα λεπτά αργότερα το τελικό 2-2 κόντρα στην Μπέρμπιγχαμ. Συμβαίνουν και αυτά.
Πάμε στα σημερινά,

Α Γερμανίας: Ντόρτμουντ Λειψια Goal/Goal 1.57 (19:00)
Η Ντόρτμουντ προέρχεται απ την πρόκριση επί της Γκρόιτερ στην παράταση του Κυπέλλου Γερμανίας, σε ένα παιχνίδι όπου προφανώς είχε τον έλεγχο του, είχε τις φάσεις αλλά της έλειψε το εύκολο γκολ. Με τον Φαβρ πλέον στον πάγκο η Ντόρτμουντ αλλάζει πλέον φιλοσοφία, θα πάει τα παιχνίδια της πιο κλειστά ωστόσο η πώληση του Παπασταθόπουλου θεωρώ ότι την έχει αποδυναμώσει αμυντικά. Απ την άλλη η Λειψία παραμένει ποιοτική ομάδα, έχει καλό ρόστερ ωστόσο τούτη την περίοδο είναι περισσότερο επιβαρυμένη λόγω των παιχνιδιών του Γιουρόπα Λιγκ. Η Λειψία όπως έδειξε και πέρσι, δεν καταλαβαίνει από έδρες, είχε το εύκολο και δεν αποκλείω να βρει ένα και σήμερα στο Ζιγκναλ Ιντούα Παρκ. Στο αμφίσκορο λοιπόν.

Α Ισπανίας: Σεβίλλη Βιγιαρεάλ Goal/Goal 1,66 (23:15)
Η Σεβίλλη προέρχεται απ τη νίκη με 4-1 επί της Βαγιεκάνο στο πρωτάθλημα όπου έπαιξε εξαιρετικά ενώ την πέμπτη κέρδισε με 1-0 την Όλομουτς για το Γιουρόπα Λιγκ, τη στιγμή που παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές. Η Σεβίλλη γενικά σε αυτά τα παιχνίδια που την έχουμε δει φέτος αρέσει πολύ, συνεχίζει αυτό το επιθετικό ποδόσφαιρο κατοχής. Ποιοτικότατο ρόστερ και υποδέχεται τη Βιγιαρέαλ που ναι μεν ξεκίνησε με ήττα 2-1 απ τη Σοσιεδάδ αλλά το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Η Βιγιαρέαλ ήταν καλή, ψάχνει ακόμα 1-2 μεταγραφές στα χαφ. Αμφότερες οι ομάδες έχουν καλές επιθετικές γραμμές αλλά αμυντικά είναι ιδιαίτερα ασταθείς. Συνεπώς και εδώ επιλογή στο αμφίσκορο.

Καλή τύχη.