Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: ΜΟΥ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΣΣΟ, ΜΑ ΠΩΣ ΝΑ ΧΑΣΩ;

Μέτρια κύλησε η χθεσινή μέρα, με την Ρέιθ Ρόβερς να μας χαλάει τη δυάδα στο site ενώ στο live, πέρασε εύκολα το επόμενο γκολ για Άρσεναλ αλλά χάσαμε το anytime goal του Κρ. Ρονάλντο και συνεπώς στο live ήρθε μία η άλλη. Αυτά όσον αφορά το χθεσινό μας απολογισμό και πάμε σήμερα να δούμε τι θα κάνουμε. Δύο άσσους και ένα διπλό έχω κρατήσει για σήμερα,

Β Νορβηγίας: Ουλενσάκερ Λέβανγκερ 1 1,57* (19:00)
*Η πρόταση ανέβηκε από χτες, ο άσσος ήταν στο 1,61
Η Ουλενσάκερ κάνει κοιλιά, είναι εμφανές αυτό. Έχει μείνει 4 σερί αγωνιστικές δίχως νίκη και πλέον είναι εκτός πλέι οφ. Αν δεν επιστρέψει άμεσα στις νίκες και πόσο μάλλον κόντρα στη Λέβανγκερ, ας το αφήσει για του χρόνου καλύτερα. Η Ουλενσάκερ εντός έδρας παραμένει δυνατή και ψάχνει σήμερα το restart κόντρα στην τελευταία, στην πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, όπου προέρχεται από πέντε σερί ήττες και συνολικά μόλις μία ισοπαλία στα 9 τελευταία παιχνίδια. Η Λέβανγκερ έχει επίσης τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Αναμένω λοιπόν την Ουλενσάκερ να επιστρέψει στις νίκες απόψε.

Ιρλανδία: Κορκ Σεντ Πάτρικς 1 1,40* (21:00)
*Η πρόταση ανέβηκε από χτες, ο άσσος ήταν στο 1,61
Κορκ και Ντάλντακ παλεύουν για το πρωτάθλημα στην Ιρλανδία και την Ντάλντακ με παιχνίδι λιγότερο να βρίσκεται στην κορυφή και στο +1. Νίκησε την Παρασκευή και πλέον η νίκη είναι μονόδρομος για την Κορκ αν δεν θέλει να χάσει την επαφή της με την κορυφή. Αποκλείστηκε απ τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα. Εκεί όπου έχει την πιο δυνατή έδρα στο πρωτάθλημα (μαζί με την πρωτοπόρο) μετρώντας 12 νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε 13 εντός έδρας παιχνίδια. Η Σεντ Πάτρικς απ την άλλη, είναι στη μέση της βαθμολογίας δίχως κάποιο στόχο-κίνητρο και εκτός έδρας μετρά (3-1-10). Σαφώς ανώτερη η Κορκ που σε συνδυασμό με το κίνητρο μας οδηγούν στον άσσο.

Α Ιταλίας: Σασσούλο Ιντερ 2 1,61 (21:45)
Η Ιντερ φέτος είναι πολύ ενισχυμένη, ήρθαν παίχτες όπως ο Κειτά Μπαλντέ απ τη Μονακό, ο Μαρτίνες απ τη Ράσινγκ. ο Ναιγκολάν απ τη Ρόμα, ο Ασαμόα απ τη Γιουβέντως, ο Πολιτάνο απ τη Σασουόλο και ειδικά απ τη μέση και μπροστά η Ιντερ είναι μία απ τις πληρέστερες ομάδες της Ευρώπης. Αν δει κάνεις τόσο την 11αδα της αλλά και τον πάγκο της θα καταλάβει τι εννοώ. Το θέμα είναι να μην βγάλει στο γήπεδο το γνωστό σύνδρομο που την διακρίνει. Ο Σπαλέττι παρέμεινε στον πάγκο και μάλιστα ανανέωση έως το 2021. Οι νερατζούροι ξεκινάν τον φετινό μαραθώνιο από μία αφιλόξενη έδρα για εκείνην όπου έχει χάσει τα 6 απ τα τελευταία 7 παιχνίδια. Αυτό μπορεί να λέει κάτι αλλά ίσως και όχι. Η Σασσουόλο συνεχίζει με τον Ντε Τζέρμπι στον πάγκο της, που συμμάζεψε το χάλι του Ιακίνι ωστόσο πέρσι ήταν μία μεταβατική περίοδος για εκείνη μετά την αποχώρηση του Ντι Φραντζέσκο απ τον πάγκο της, για τη Ρόμα. Πολλά τα νέα πρόσωπα και φέτος στη Σασσουόλο, θα χρειαστεί χρόνος για να δέσει ως ομάδα. Είμαι της άποψης ότι οι παραδόσεις είναι για να σπάνε γι αυτό και θα πάω στο διπλό των Νερατζούρι άλλωστε είναι τέτοια η ποιότητα που έχει πλέον η Ιντερ, που θα μου προξενήσει τεράστια εντύπωση αν δεν βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, και παραπάνω από μία φορές αν χρειαστεί.

Καλή τύχη.