Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ

Με τα δύο κρίσιμα παιχνίδια του έκτου ομίλου θα ασχοληθούμε στοιχηματικά σήμερα, όπου αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και η Γερμανία είναι με την πλάτη στον τοίχο και αν δεν κερδίσουν απόψε τη Σουηδία θα μείνουν εκτός συνέχειας! Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά,

6ος Όμιλος: Ν. Κορέα Μεξικό 2 1,66 (18:00)
Το Μεξικό έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και κέρδισε με 1-0 τη Γερμανία πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που θα μπορούσε να κάνει και το 2-0 ενώ και ο Οτσόα κάτω απ τα δοκάρια ήταν σε εκπληκτική μέρα. Ο Οσόριο στον πάγκο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά έχοντας βέβαια ένα ποιοτικό ρόστερ στα χέρια του. Το Μεξικό αν σήμερα κάνει το 2 στα 2, θα είναι στην επόμενη φάση κάτι που θα είναι επιτυχία όταν στον όμιλό σου υπάρχουν η Σουηδία και η Γερμανία. Το Μεξικό άλλωστε έχει δώσει το παρών σε έξι συνεχόμενα Μουντιάλ όπου και στα έξι έχει περάσει απ τον όμιλο και αυτό έχει τη δική του σημασία. Απ την άλλη η Ν. Κορέα ηττήθηκε φυσιολογικά απ τη Σουηδία. Πάνω κάτω ήταν όπως την περιμέναμε στην 8η συνεχόμενη παρουσία της σε Μουντιάλ. Έχει παίχτες στο ρόστερ που ξεχωρίζουν και έχουν ευρωπαϊκές παραστάσεις αλλά δεν υπάρχουν άξιοι συμπαραστάτες. Εκτιμώ ότι το Μεξικό δεν θα αφήσει χαμένη την ευκαιρία για να καθαρίσει την πρόκριση. Η Ν. Κορέα παίζει τα ρέστα της, θα πρέπει να ανοιχτεί και αυτό ίσως το πληρώσει.

6ος Όμιλος: Γερμανία Σουηδία 1 1,50 (21:00)
Η Γερμανία όπως προανέφερα με την κάκιστη εμφάνιση της πρεμιέρας και την ήττα απ το Μεξικό, είναι πλέον με την πλάτη στον τοίχο. Αν σήμερα δεν κερδίσει και ανάλογα με το αποτέλεσμα του άλλου παιχνιδιού κατά πάσα πιθανότητα θα πει αντίο στη συνέχεια της διοργάνωσης και αντιλαμβάνεστε στο πρεστίζ των Γερμανών τι συνεπάγεται αυτό. Και επειδή όλοι ξέρουμε ότι οι Γερμανοί σαν λαός δεν τα παρατάνε και όπως και να το κάνουμε ποιοτικά είναι ανώτεροι απ τους Σουηδούς θεωρώ ότι θα το πάρουν το ματς. Η Σουηδία στο παιχνίδι με τη Ν. Κορέα έκανε τα αυτονόητα αλλά δεν ήταν και λίγες οι φορές που η άμυνα της, είχε προβλήματα. Άλλο Ν. Κορέα και άλλο Γερμανία.

Καλή τύχη.